We 🧡 duurzaam, eco speelgoed

Eco-friendly speelgoed voor eindejaar? Yes! De Gele Flamingo heeft een ruim aanbod sustainable toys voor kiddos van 0-8 jaar! 🌱 Omdat wij de toekomst van onze kinderen belangrijk vinden, focust De Gele Flamingo al jaren op duurzame producten. Speelgoed dat goed is voor het milieu, leerrijk is én er ook nog eens goed uit ziet. Wat wil je nog meer?
We 🧡 duurzaam, eco speelgoed

Eco-friendly speelgoed voor eindejaar? Yes! De Gele Flamingo heeft een ruim aanbod sustainable toys voor kiddos van 0-8 jaar! 🌱 Omdat wij de toekomst van onze kinderen belangrijk vinden, focust De Gele Flamingo al jaren op duurzame producten. Speelgoed dat goed is voor het milieu, leerrijk is én er ook nog eens goed uit ziet. Wat wil je nog meer?

Plantoys

Wie duurzaam zegt, denkt Plantoys,  een speelgoedfabrikant die zorg draagt voor de natuur. Plantoys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberbomen die geen latex meer kunnen produceren en wil afval herleiden tot het minimum! Cool!  De verpakkingen zijn bedrukt met speciale inkt op sojabasis en ze gebruiken steeds gerecycleerde verpakkingen. Hun speelgoed is innovatief en bijzonder leerrijk. Bovendien gaat het jaaaaren mee 😊! Nieuw in het assortiment: de surgery kit én cupcake set

 

 

Onze vlogster Zoé testte de houten tandartsset van Plantoys uit. Dit is het ideale pretend-play speelgoed om kinderen kennis te laten maken met de tandarts (en bijvoorbeeld ook mogelijke angsten te verminderen!) - ook in dierenartssetje! 😊

 

 

Tender Leaf Toys

Tender Leaf Toys, dat is prachtig houten speelgoed op maat van de ontwikkeling van het kind gemaakt. Het duurzaam merk heeft een groot hart voor de wereld  alles wordt gemaakt van duurzaam rubberhout in een ethisch verantwoorde werkomgeving. Zo schenk je met Tender Leaf Toys je kind niet alleen een fijne speelgoed, maar je draagt ook zorg voor de wereld waarin hij groot wordt. Een groot oog voor de toekomst dus!🌱 

Onze favorietjes? De sensory puzzeltjes en houten safaridiertjes voor de kleintjes en het ijskarretje of koffiebarretje voor kindjes vanaf 2 jaar. Toppertje vanaf 3 jaar: het klokspelletje om spelenderwijs kleuren, cijfers en de klok te leren (lezen).

 

Modu

Modu: dat is moduleerbaar speelgoed in zacht, recycleerbaar kunststof! Laat je fantasie de vrije loop en maak de leukste creaties! 😀 Modu is duurzaam en uitdagend en is ideaal speelgoed om de motorische skills van je kindje te ontwikkelen. Het gaat jarenlang mee: voor kindjes vanaf 6 maanden (mits wat hulp natuurlijk) tot gemiddeld 6 jaar. Perfect voor "open ended play", want Modu heeft eindeloos veel mogelijkheden die de fantasie van je kind stimuleren.

 

 

 

Wobbel

Ook een topper voor jong en oud; de Nederlandse Wobbel!  Een board voor spelletjes, evenwichtsoefeningen, wobbelyoga, een opstapje, bruggetje of bedje voor de poppen? De Wobbel gebruik je werkelijk voor alles!  Wobbels zijn gemaakt van duurzaam beukenhout en eco wolvilt. Fun verzekerd voor kinderen van 1 tot 99 jaar 😀! Heb je geen idee welke soort Wobbel het best bij jouw kleine flamingo past? Neem dan een kijkje in deze blog.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden