• c0 stuks - €0,00

BLOG

 • Twee is nee en niks is ja

  Onze lieve kleine E is aan het veranderen. Maar echt. De peuterpuberteit is for real en ‘twee is nee’ is ook niet helemaal uit de lucht gegrepen. 

  Ik heb er ondertussen al wat over gelezen en het is me ondertussen wel min of meer duidelijk hoe het juist in mekaar zit. Hoe je ermee moet omgaan daarentegen. Het is nu al de tweede peuterpuber die ik in huis heb en het gebeurt nog heel regelmatig dat ik met de handen in het haar zit...

 • Ode aan de bomma

  Het paasweekend zit er weer op! Hopelijk hebben jullie  ook echt kunnen genieten van some good old quality time met de familie. Wij hebben dat dubbel en dik gedaan. Zondag gingen we brunchen bij de bomma en het was zoals altijd weer top. Te veel van het goede en manlief en ik zijn zo mottig als een krab naar het volgende paasfeest gereden.

  Ik ben altijd al grote fan geweest van ons bomma, maar na een dag zoals zondag besef ik des te meer wat een geweldig mens het is. Echt een topgriet!

 • Over badspeelgoed en hygiëne

  Onlangs gingen de flamingo baby's naar de Baby Spa. Daar speelden ze ook met leuk badspeelgoed en daar is de laatste dagen heel wat rond te doen...

  Je hebt het misschien al opgevangen. Badeendjes of badspeelgoed zijn vaak niet het meest hygiënische om aan je kinderen toe te vertrouwen.

  Hoezo niet proper? Ze gaan toch altijd mee in bad? Klopt, maar er zijn vele versies die voorzien zijn van aan gaatje. Leuk om met water te spelen in bad. Maar door die gaatjes blijft er vaak water achter in het speeltje en dat zorgt voor schimmels en bacteriën.

 • DIY Paasideetjes

  Pasen komt nu wel heel dichtbij en dus leek het ons leuk om nog wat DIY paasdecoratie tips met jullie te delen! Niets zo leuk als een tafel die mooi en gezellig is aangekleed om samen de net geraapte paaseitjes op te smullen!

  Niets te moeilijk, want geen tijd om uren gezellig te zitten knutselen. Ik heb even wat gesnold op Pinterest en deel graag mijn favorieten met jullie!

 • Baby Spa by Precho

  Vorig weekend ging ik samen met collega Hannelore en mijn beste vriendin en haar Marcelle naar de baby spa! Wat een superervaring!

  We kwamen binnen en alles voelde heel rustig en aangenaam aan. Niet alleen voor ons, maar ook voor de kleintjes. Die pikten ook gelijk de rustige sfeer op en ze waren alle drie tijdens de hele sessie heel rustig en tevreden.

   

 • De Fuck-It List

  Ik las pas een artikel getiteld ‘Vergeet de bucketlist, hier is de Fuck-It list’. En ik wist het meteen: da’s een lijstje voor mij. Sterker nog, ik heb al zo’n hele lijst! Maar dan in m’n hoofd, niet op papier. Het betreft een lijst van zaken die volgens mij de moeite niet waard zijn om me zelfs maar een beetje druk in te maken. Dingen die andere mensen vaak frustratie en stress bezorgen, doen dat dus bij mij niet. Heerlijk, toch? Ik relativeer alles kapot, works like a charm.

 • Mocktail receptjes - Van Irene van Druif & Spruit

  Doe mij vanavond maar een mocktail! Zo begon een vriendin van mij haar avond in de bar. Een mocktail? Wat is dat nou weer? Nou, dat is dus een alcoholvrije cocktail. Mock is het Engelse woord voor nep. Dus mocktail is niets anders dan een nepcocktail. Een mocktail klinkt een beetje suf, dat geef ik toe. Maar ze smaken prima! Zo heb je helemaal geen alcohol meer nodig voor een lekkere cocktail. 
 • Je relatie vs drie kinderen

  Toch ook een blogpost waard vind ik, die relatie met manlief. Want als er nu iets is wat door de jaren heen veranderd is, is het dat toch wel. We zijn in april 11 jaar samen en zijn dus echt samen volwassen geworden. Elkaar leren kennen tijdens het uitgaan en van het één kwam het ander, je weet wel hoe dat gaat. Na een paar jaar gaan samenwonen, iets later ons eerste huisje gekocht en nog eens een paar jaar later was onze eerste baby daar...

 • P's Prinsessenfeest

  Vorig weekend kwamen er vijf kleine prinsesjes naar P’s prinsessenfeest! Ik liet jullie al de uitnodigingen zien die ik maakte voor P’s prinsessenfeest en ze waren best een hit! De meisjes waren er allemaal heel blij mee en ze hadden ook allemaal het kroontje op toen ze aankwamen. Ze hadden allemaal hun mooiste jurk aangetrokken en ze waren helemaal klaar voor een girly namiddag.

 • SS18 - Sproet & Sprout

  De nieuwe collectie van Sproet & Sprout is mooi! Niet standaard mooi ofzo, heel apart vind ik. De kwallenprints die ze gebruiken en het verhaal van de japanse zee dat erachter zit is een leuk extraatje!

  De stuks combineren superleuk met elkaar en ik geef jullie met plezier mijn favorieten mee!

Toegevoegd

c

Toegevoegd

c

Top