• c0 stuks - €0.00

BLOG

 • Voorbereidingen voor Kerst

  It’s beginning to look a lot like Christmas

  Zo ergens eind november begint het bij mij steeds te kriebelen en kom ik stilaan in de kerstsfeer. Het is voor mij echt de leukste periode van het jaar! Vroeger toen ik nog thuis woonde en examens had in januari, zag ik deze periode echt als een verzetje tijdens den blok. Samen met mama versierde ik dan heel het huis, voor mij het toppunt van de kerstvakantie. 

 • STEPS - Trends 2017

  Bekijk de nieuwe tendensen in babyspullen voor 2017.
 • Verzorging : Linea Mama Baby

  Gevoelig huidje: Eczeem baby :-(

  Al toen Jules nog een pasgeboren baby’tje was had hij last van een gevoelige huid.  In de zomer valt het allemaal heel goed mee en heeft hij maar enkele droge plekjes. 

  Maar zo gauw het zonnetje verdwijnt en de koude terug zijn intrede doet, krijgt hij eczeem. Een kind of baby met eczeem is maar triest dus moest er snel een oplossing komen!

 • Outfits AW/2016

  De eerste volledige week school zit er bijna op. September vind ik altijd een heel verfrissende periode. Alsof de start van het nieuwe schooljaar ook de start inluidt van veel meer dan dat.

  Goede voornemens om gezond te eten en weer wat meer te sporten na een zomer met iets te veel terrasjes en barbecues. Je huid en haar de nodige rust gunnen na een periode van (te) veel zon. Maar ook (en wat mij betreft vooral) : onze kleerkasten eens goed opruimen en zien welke stuks er nog ontbreken om het nieuwe seizoen up to date in te gaan.
 • Baby cocon nestje - Blog door Madebymalou

  babynestje1

  Iets wat hoog op mijn babyspullen wishlist stond, was een babynestje. Toen ik zwanger was van Nomi kende ik het nog helemaal niet en daarom lag ze vaak op een aankleedkussen. Op de één of andere manier vond ze dat fijn en daarom had ik regelmatig een aankleedkussen op de bank liggen. Maar zo’n babynestje is natuurlijk veel handiger en het staat ook veel mooier.

 • Zwart wit jongenskamer - Blog door Boyslabel.nl

  zwart wit jongenskamer, zwartwit kinderkamer, accessoires, zwartwit beddengoed

  Ben jij ook zo gek van de zwart/wit trend? Hoe leuk is het om voor je zoon een stoere zwart wit kinderkamer te maken… super leuk natuurlijk! Wij hebben weer een paar super leuke items gespot!

  Door te kiezen voor de juiste combinaties van meubels, accessoires in diverse materialen kan het juist ook een knusse plek worden. Een stoere kinderkamer met een warme sfeer. Deze basis kleuren zijn hip en kunnen voor zowel een jongens- als meisjeskamer gebruikt worden. Met Black & White zit je dus helemaal goed!

 • Het ideale nachtlampje

   

  Wil jouw baby niet slapen in het donker? Wil jouw kleuter een lichtje op de kamer maar jij wil liever dat het donker is? Voor elk kindje bestaat er een ideaal nachtlampje : een sterrenprojector met muziek, een LED lampje dat mee in bed mag of een stoere lamp voor op het nachtkastje. 


  Er is nu een echte trend om schattige en decoratieve LED lampjes in de kinderkamer te zetten. Deze verbruiken bijna niets dus je kan ze gerust laten branden 's nachts. We hebben ze in de leukste pastel kleurtjes ... 

 • SS16 collectie CarlijnQ - Sonja

  Woehoe! We moesten er even op wachten, en door de vele aankondigingen vooraf, keek ik enorm uit naar de nieuwe collectie van CarlijnQ. Deze jonge onderneemster heeft het helemaal gemaakt. Ik volg Carlijn al vanaf de beginperiode op Instagram, en heb haar zien uitgroeien tot meer dan 22000 volgers. Keer op keer weet ze te verrassen met nieuwe designs, en elke collectie hebben wij wel weer wat items van haar in de kast hangen.

 • De zak van Sinterklaas

  Het is nog maar begin november maar we worden al overspoeld door Sinterklaas reclames. Het doet me met een zalig gevoel terugdenken aan ... euhm ... lang geleden :-) Uren sinterklaasboekjes doorbladeren, kiezen, knippen en plakken. Ik vind het eerlijk gezegd net zo fijn om het nu met mijn eigen dochter mee te beleven. 

  Wat zit er dit jaar in de zak van Sinterklaas? Ben jij lekker budgetvriendelijk of ga je elk jaar gewoon over-the-top? Voor onze kids is toch enkel het beste goed genoeg? Zo denken wij ook vaak hoor. 

 • Blog door Ester Depret - snack doosjes

  Snack doosjes shoppen ... 

  Volgens mijn wederhelft zit ik met een obsessie voor opbergboxen. Dozen voor speelgoed, maar ook manden die ik opvul met zorgvuldig gekozen dekentjes of glazen potten die mijn keuken sieren met kruiden en droge voeding. I love it all en ben dolgelukkig als ik een exemplaartje kan scoren die mijn verzameling naadloos aanvult. 

Toegevoegd

c