• c0 stuks - €0.00

BLOG

 • Voorbereidingen voor kleine zus: de wieg

  Ondertussen wonen we bijna twee maanden in het nieuwe huis en begint alles wel wat vorm te krijgen. Met nog maar een week of vier te gaan voor kleine zus er is, begint de nestdrang ook best flink de kop op te steken. Manlief en ik staan geregeld tot ’s avonds laat nog muren te schilderen of dozen uit te laden...

 • Je kindje dragen

  Héérlijk vind ik het! Zowel in de buik als erbuiten! Ik ben zo’n mama die zonder blikken of blozen durft zeggen dat haar pasgeboren dochter maar één iets echt nodig heeft: haar mama. Sorry papa, maar zo zie ik het nu eenmaal.

  Wil helemaal niet zeggen dat papa of andere mensen niet belangrijk zijn, maar zeker in die eerste weken draait het om haar en mij. De eerste weken buiten de buik moeten volgens mij een verlengde zijn van de laatste weken in de buik.

  Wat ik daarmee bedoel? Heel eenvoudig: zo vaak mogelijk zo dicht mogelijk bij elkaar zijn.
 • Aankondiging zwangerschap

  Elke mama kent het wel, je bent net bevallen en zó ontzettend fier op dat kleine hummeltje dat je van de daken wil schreeuwen hoe mooi en lief en perfect hij/zij wel niet is. Als ik erop terugkijk had ik best zo’n gelijkaardig gevoel toen we ontdekten dat ik zwanger was. ( De eerste twee keren dan toch 😉)

  Er verschijnen twee streepjes op de test en je bent vooral blij! Ook half in shock, want shit just got real, maar toch vooral blij! En dat wil je dan graag op een leuke manier aan vrienden en familie bekend maken...

 • Van afkolftoestel tot zuigfles

  Avent en onze geboortelijsten: Van Afkolftoestel tot Zuigfles

  We hebben het bij De Gele Flamingo gewikt en gewogen en hebben uiteindelijk toch beslist om ervoor te gaan! We hebben Avent opgenomen in ons gamma.

  Niet het meest spannende merkje, ook niet echt heel mooi, maar wel waan-zin-nig praktisch. Om volledige geboortelijsten te kunnen aanbieden is het van groot belang om alles rond de voeding van die kleintjes in het gamma te hebben.

  Ik blij natuurlijk, want zo kan ik ook al meteen beginnen plannen wat ik allemaal op onze lijst ga zetten en waar ik jullie dus binnen enkele maanden uitgebreid over kan informeren!

 • Nieuwe baby, nieuwe wieg

  Je hoort vaak van mensen dat al hun kindjes in hetzelfde wiegje geslapen hebben, of zelfs wiegjes die verschillende generaties na elkaar worden doorgegeven. Heel leuk allemaal, maar niets voor mij zo blijkt. Ik heb voor twee kinderen al drie wiegjes gekocht en ben nu weer op zoek naar een leuk exemplaar voor nummer drie. Doorheen de jaren verandert mijn idee van wat leuk is en heb ik ook al een aantal keer ons interieur aangepast, en alles moet ten allen tijde mooi samen passen vind ik.

 • Doopsuiker

  Zoals ik in een vorige blog al aangaf valt er weer heel wat te regelen nu kleine zus op komst is. Iets waar ik altijd erg naar uitkijk en ontzettend veel plezier aan beleef is de doopsuiker. Ik vind het geweldig om een origineel ‘concept’ te bedenken en vervolgens helemaal uit te werken. 

 • De nieuwe baby en haar geboortelijst

  Zoals ik vorige week al aangaf is baby nummer drie op komst. Beetje vroeger dan we gepland hadden, dus het zal best pittig worden. Maar we vinden het vooral leuk, en mooi, en zo een eer om mama en papa te mogen zijn van deze kleintjes.

  Naast al die liefde en al dat geluk komt plots ook heel erg het besef dat het druk zal worden, heel druk zelfs. Een goede organisatie is dus van essentieel belang lijkt mij, en laat dat nu net iets zijn waar ik dramatisch slecht in ben. Ik ben een chaoot. Punt.

 • 2017. Het jaar van alles nieuw.

  2017, het jaar van alles nieuw.

  Letterlijk dan. Het is moeilijk te vatten wat dit nieuwe jaar ons al heeft gebracht en wat het ons nog allemaal zal brengen. 

  Nieuwe job, nieuw huis, nieuwe baby. Laat dat de drie belangrijkste zijn. Alle side effects die ze met zich meebrengen zoals een nieuwe school voor P, nieuwe kamers die ingericht moeten worden en mijn nieuwe rol als mama van drie laten we nog even voor wat ze zijn...

   

 • Hallo!

  Even voorstellen.

  Ik ben Shana, 27 jaar, mama van twee kleine meisjes en ondertussen 19 weken zwanger van zo’n derde kleine meisje. Al 10 jaar samen met manlief. Happy as can be met hoe ons leven er nu uitziet en vol verwachting naar hoe het zal zijn met de nieuwe baby, in het nieuwe huis...

    

 • Voorbereidingen voor Kerst

  It’s beginning to look a lot like Christmas

  Zo ergens eind november begint het bij mij steeds te kriebelen en kom ik stilaan in de kerstsfeer. Het is voor mij echt de leukste periode van het jaar! Vroeger toen ik nog thuis woonde en examens had in januari, zag ik deze periode echt als een verzetje tijdens den blok. Samen met mama versierde ik dan heel het huis, voor mij het toppunt van de kerstvakantie. 

Toegevoegd

c

Top