De Gele Flamingo in de pers

De Gele Flamingo verschijnt regelmatig in de pers. Wil je de artikels lezen? Dat doe je hier 😃!
De Gele Flamingo in de pers

16 juli 2021

Speelgoed voor kleuters: leuk voor thuis of op school

Libelle

Ben je mama of leerkracht, en ben je op zoek naar dé ideale speeltjes voor kleuters. Wat vind je van onze onderstaande suggesties? Deze zijn niet alleen erg leuk maar ook zeer educatief. Win-win!

5X SPEELPLEZIER VOOR KLEUTERS

HET BELANG VAN BEWEGING

Je kinderen motiveren om te bewegen en om actief te spelen, dat is precies wat Stapelstein doet! Dit multifuntionele speelgoed ondersteunt de motorische ontwikkeling en daagt je kinderen uit om creatieve oplossingen te bedenken!

Deze set kun je alvast scoren bij De Gele Flamingo. Een webshop met allerlei fijne spullen die 100% duurzaam zijn. 

Lees meer via deze link.

 

 

9 juni 2021

Online babywinkel De Gele Flamingo lanceert fysieke conceptstore

RetailDetail

De Gele Flamingo is binnenkort geen pure webshop meer. Oprichtster Sophie Claes zet de stap naar een fysieke winkel door deze zomer een concept store te openen in Zoersel. "We spelen hiermee in op de vraag van onze klanten voor meer informatie bij onze producten", vertelt Claes in een gesprek met RetailDetail.

Lees meer via deze link

 

 

 

23 maart 2021

De Gele Flamingo uit Brasschaat boomt dankzij babyboom

Made-In.be

De online family concept store De Gele Flamingo uit Brasschaat biedt de mogelijkheid om via hun site geboortelijsten aan te maken, en dat is een booming business. Eind 2020 werd een heuse babyboom voorspeld omwille van de coronacrisis. Dat zag De Gele Flamingo ook terug in hun online bestellingen van geboortelijsten. Waar er eind 2020 gemiddeld 180 lijsten per maand aangemaakt werden, zit het aantal enkele maanden later al op zo’n 280 lijsten per maand. 

 Lees meer via deze link

 

 

 

 

 

27 januari 2021

Gestart met amper 1.200 euro, nu miljoenenomzet met babywebshop

Gazet van Antwerpen

Je moet geen groot startkapitaal hebben om te kunnen uitgroeien tot een succesvol bedrijf. Dat bewijst Sophie Claes (38) uit Brasschaat, genomineerd voor Womed 2020, de award van Markant en Unizo voor Onderneemster van het jaar. In 2013 is ze thuis in haar bureautje begonnen, met een budget van 1.200 euro en 30 babyproducten. Vandaag telt haar babywebshop De Gele Flamingo meer dan 13.000 artikelen, heeft ze 125.000 volgers op Instagram en draaide ze in 2020 een omzet van 5 miljoen euro.

Lees meer via deze link.

  

 

 

 

19 januari 2021

'Je hebt geen groot budget nodig om een succesvol bedrijf te bouwen'

De Tijd

Ze begon met 1.200 euro en enkele pakjes in haar bureau. Maar toen haar webshop De Gele Flamingo uit zijn voegen begon te barsten, koos Sophie Claes voluit voor een e-commercecarrière. 'Ik kon toch niet de enige zijn die het beu was naar zeven winkels te rijden en dan nog met lege handen thuis te komen?'

Lees meer via deze link

 

 

 

16 september 2020

Gazet van Antwerpen

Zorgt corona voor een babyboom? “Overvolle agenda voor vrouwen die uitgerekend zijn voor maart”

Hebben de lockdown en de onzekere periode die daarop volgde een nieuwe babyboom in de hand gewerkt? De meningen daarover zijn (voorlopig nog) verdeeld.“Toch bereiden we ons voor op een nieuwe generatie coronials”, zegt Cédric Rodriguez, salesmanager van babyproductenbedrijf Childhome.

Lees meer via deze link.

 

 

 

4 mei 2018

Gazet Van Antwerpen

Babywebshop De Gele Flamingo verdubbeld in oppervlakte

 

 

29 april 2018

Het Laatste Nieuws

Gele Flamingo neemt steile vlucht.

De Gele Flamingo barst uit zijn voegen. Vijf jaar geleden startte Sophie Claes de webshop voor baby- en peuterspullen met 1.200 euro startkapitaal. Nu werken er zes mensen, is er een magazijn van 1.000 m2 en worden per maand tot 4.000 pakjes verstuurd of opgehaald.

Lees meer via deze link.

 


Winkelwagen

×

Subtotaal