Crea kid in huis? Check onze knutsel- en speelsets!

Crea kid in huis? Check onze knutsel- en speelsets!

Lekker prutsen met stempels, stickercollages creëren, knutselen of je eigen fantasiewereld bouwen met een magneetset. Herken je jouw kindje in één van deze dingen? Wist je dat De Gele Flamingo heel wat speelgoed verkoopt om je creatief uit te leven of om samen een spelletje te spelen. Bovendien is al dit creatief speelgoed ook erg educatief!

 

Doodle fun!

Hoe cooool zijn de uitwisbare en herbruikbare doodle kleurboekjes van Jaq Jaq Bird! Op de mooie zwarte tekenvellen maak je de mooiste kunstwerkjes met de stofvrij krijtjes. Je maakt de pagina's makkelijk weer schoon met een nat doekje.

Ideaal om mee te nemen op restaurant of op vakantie. Welk boekjes kies jij? Die met de dino's, vliegtuigen of unicorns? Je ontdekt ze allemaal hier.

 

 

We spelen een spel vanavond

Deze oldschool spelletjes hebben mama en papa (of oma en opa) vast al wel gespeeld vroeger 😍! Guess what, they are back, maar dan in een nieuw, modern jasje. De dominoset van Trixie  of van Liewood bijvoorbeeld, of kwartet en lotto! En wie kent Ganzenbord niet? Niets gezelliger dan samen een bordspel spelen. Het ganzenbordspel van Little Dutch is al geschikt vanaf 4 jaar.

 

Magneetfun all day long

Maak je eigen verhalen met onze magneetsets. Dit speelgoed stimuleert de creativiteit en concentratie. Maak je eigen robot of ruimtewereld, kleed prinsessen aan of creëer een cool rescue parcours! Eindeloze fun verzekerd met onze leuke magneetsets! 🤗

Vloggers Esmée en Marthe en Juliette testen voor ons de meeneemmagneetsets van Tiger Tribe. Cool! Ook handig voor onderweg 😊! 🚓

 

 

 

Knutselen-on-the-go

De kleur- en knutselsetjes van Tiger Tribe zijn altijd een schot in de roos. Kleur herbruikbare neon unicorn stickers, een 3D-dinosaurus of een glitterzeemeermin. Eindeloos veel speelplezier met deze leuke doosjes.

Vlogster Esmée test de Neon Tape art knutselset en maakt zelf haar eigen kaarten. Ideaal om op te sturen naar vrienden en familie 🧡!

 

 

Van 2 tot 750 stuks

Puzzelplezier? Wij hebben meer dan 200 puzzels in onze shop: van het eerste legpuzzeltje, tot een megapuzzel van 750 stuks! Fan van vliegtuigen, dinosaurussen? Dierenvriend of unicornfan? Met elk thema in ons assortiment vind je altijd de puzzel die bij jouw kleine flamingo past! Er zijn al puzzels voor kindjes van 1 jaar tot kinderen van 99 jaar 🤩!

 

Teken AL je vriendjes

De wascokrijtjes van Colour Me zorgen ervoor dat je eindelijk al je vriendjes kan tekenen! De 12 wasco's in 12 verschillende huidskleuren werden speciaal gemaakt om diversiteit te vieren. We love!  Check zeker ook het matching kleurboek. (beide te koop aan €5,99)

 

Let's play a game 

De spelletjes van Londji zijn fantastisch leuk en mooi geïllustreerd! In het spelletje 'Where is the cheese" ga je met de hele familie op zoek naar alle ingredïenten van de chef. Wie vindt ze als eerste? 😃🧀. 

In "Postman Game" help je de postbode een handje door alle brieven aan de juiste buur te geven. Hilariteit verzekerd! (Beide spelletjes vanaf 3 jaar)

 

 

 

 

Bekijk al onze creatieve magneetsets , spelletjes en knutselsets.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winkelwagen

×

Subtotaal