Why we love: Liewood

Geweldige, unieke producten maken, daar is Liewood een kei in! Iedere keer als er een Liewood levering binnen komt, maakt ons hart een sprongetje. Zeg nu eerlijk, ze doen het gewoon iedere keer weer! Meer weten of Liewood? Lees dan zeker verder!
Why we love: Liewood

Geweldige, unieke producten maken, daar is Liewood een kei in! Iedere keer als er een Liewood levering binnen komt, maakt ons hart een sprongetje. Zeg nu eerlijk, ze doen het gewoon iedere keer weer! Als fans van dag 1 selecteerden we met de grootste zorg deze collectie om jouw leven en dat van je kids leuker, makkelijker & mooier te maken. Meer weten over Liewood? Lees dan zeker verder!

 

Liewood haar missie is simpel: slow living garanderen met producten die generaties meegaan. Liewood ontwerpt producten met oog op de 'Nordic design tradition'  en dat sinds 2015; puur, uniek en simpel, met een ethische kijk en veel ervaring. De oprichtster van Liewood, Anne Marie, zelf mama, weet als geen ander wat een moderne familie nodig heeft.

 

De textielitems van Liewood zijn steeds organisch, of vervaardigd uit gerecycleerde materialen. Ook de werkomstandigheden van hun fabrieken zijn streng gecontroleerd, onder de beste omstandigheden. 

 

Of je nu items voor je geboortelijst nodig hebt of een zacht mutsje of zonnehoedje voor je kleuter, Liewood heeft het allemaal. Het fijne aan Liewood? De kleuren en prints zijn allemaal combineerbaar. Ze zijn toppers in het ontwerpen van minimalistische prints, waarin steeds kleuren terugkomen van andere items. Zo past je slabbetje zeker en vast bij het nieuwe eetsetje van je mini of  je opstapje bij je nieuwe plaspotje in je badkamer.

 

 

Ook de veilige eetsets en bestekjes zijn steeds vernieuwend en ultrahandig. Zo mogen de bordjes van silicone gewoon in de vaatwasser en microgolf en kunnen ze niet stuk. De bestekjes hebben een handige grip, ideaal voor startende zelfstandige etertjes. Mooie matching placemat erbij en je kleine flamingo kan eten in stijl. Ook de thermische drinkflessen zijn een musthave als je kindje naar school gaat. Je drankje blijft lekker fris, de fles lekt niet en kan tegen een stootje. Love!

 

 

Al het speelgoed is geweldig functioneel ontworpen. Neem nu het babyspeelgoed in zachte silicone. Makkelijk schoon te maken, licht en je kindje kan er zich niet aan verwonden! Ook het speelgoed van textiel is na verschillende keren wassen nog geweldig mooi. Zo weet je zeker dat je knuffeldoekje altijd zacht blijft. 😍

 

 

De collectie van Liewood wordt iedere week aangevuld, zo is er steeds iets nieuws om je mee te verrassen. Ontdek de volledige collectie van Liewood hier!

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Winkelwagen

×

Subtotaal