Mooi weer: het tofste buitenspeelgoed!

 Mooi weer, hoera! Eindeloos plezier buiten!

We showen jullie graag het leukste buitenspeelgoed bij De Gele Flamingo

Mooi weer: het tofste buitenspeelgoed!

 Mooi weer, hoera! Eindeloos plezier buiten!

We showen jullie graag het leukste buitenspeelgoed bij De Gele Flamingo!

 

In de zandbak

Liewood heeft deze zomer weer zo'n fijne collectie uitgebracht. De leukste emmertjes, schepjes en zandvormpjes in mooie kleurtjes voor in de zandbak.

 

Ecologisch spelen in het zand? Yes! Dat kan met deze houten zandspeelset van Plantoys. Je maakt de leukste kastelen en figuurtjes van het hele strand. Extra fijn: bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. PlanToys maakt gebruik van dit resthout en perst dit samen tot PlanWood. Zo gaat er niets verloren. 

 

Kennen jullie Quut al? Quut heeft het meest innovatieve strandspeelgoed op de markt gebracht. Maak het perfecte zandkasteel met Quut Alto, geef de planten water met Quut Cana of speel eens een potje petanque met Quut Ringo!

 

 

 

 

 

 

In de tuin

Maak het extra gezellig in de tuin met een tipi tent. De tipitenten van Nobodinoz zet je in een mum van tijd in elkaar en neem je dus makkelijk mee naar buiten. Te koop in diverse printjes en kleuren.

 

De flexibele autobaan van WaytoPlay is fantastisch speelgoed voor elk kind dat dol is op auto's. De autobaan bestaat uit verschillende rubberen puzzelstukken die gemakkelijk in elkaar te passen zijn, daardoor passen ze op elke ondergrond, prima geschikt voor buiten dus!

 

 

Een spelletje voetbal wordt nog leuker met je eigen gepersonaliseerde bal van VanPauline! Verkrijgbaar in roze, zwart en kaki! Ook de ballen met figuren van Crodile Creek zijn degelijk en mooi.

 

 

 Of wat dacht je van een potje petanque met de mooie houten petanqueballen van Kids's Concept?

 

 

 

Waterpret verzekerd met je eigen waterpark in je tuin! Laat de bootjes varen en aanmeren op het eiland met dit prachtige, houten waterpark van Plantoys. Alle accessoires op de foto zijn inbegrepen. Je kan dit watereiland ook vullen met zand :-)!


 

Werkt je kleine flamingo graag mee in de tuin? Dan is de houten tuinset van Plantoys ideaal. Het terras poetsen? Dat kan met de siliconen stoffer en blik van Liewood, net echt ;-)!

 

 

Hop hop, we ruimen alles op!

 

De favoriet van velen: de opbergzak van Play & Go Je kids kunnen vanalles spelen op deze handige speelmat en op 1 - 2 - 3 heb je alles bij elkaar en wordt je speelmat een decoratieve opbergzak. Handig om mee te nemen onderweg! Ook te koop in waterafstotende versie, voor als je kindjes met water spelen of voor zandbak-en strandspeelgoed.


 

 Op wieltjes

Mooi weer is natuurlijk ideaal om te fietsen met je kindje(s). De Gele Flamingo heeft een groot aanbod aan (loop)fietsen, steps en driewielers. Check alles hier.



Wil je je kindje leren fietsen zonder zijwieltjes? Hier vind je enkele fijne tips om te starten.
Succes!

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden