Kerstips voor creatievelingen

Lekker knoeien met vingerverf, de mooiste creaties met klei maken, stickercollages creeëren of je eigen fantasiewereld bouwen met een magneetset. Herken je jouw kindje in één van deze dingen? Wist je dat De Gele Flamingo heel wat speelgoed verkoopt om je creatief uit te leven?

 

Kerstips voor creatievelingen

Lekker knoeien met vingerverf, de mooiste creaties met klei maken, stickercollages creëren of je eigen fantasiewereld bouwen met een magneetset. Herken je jouw kindje in één van deze dingen? Wist je dat De Gele Flamingo heel wat speelgoed verkoopt om je creatief uit te leven?

Onze top 5 "creabea" producten vind je hieronder:

 

1. Ailefo organische klei

 

Eco friendly én sustainable, dat is de 100% organische speelklei van Ailefo, met enkel natuurlijke kleurstoffen! (vanaf 2 jaar)

 

2. Magneetsets (on the go)

 

Maak je eigen verhalen met onze magneetsets. Dit speelgoed stimuleert de creativiteit en concentratie. Te koop in tal van thema's. 

 

 

3. De meeneem kleur-en stickerset van Tiger Tribe

Om mee te nemen. Ideaal voor op het vliegtuig, of waarom niet: op restaurant! De meeneem kleur- en stickersets van Tiger Tribe zorgen voor rust wanneer je het nodig hebt ;-). In diverse uitvoeringen.

 

 

 

4. Stempelen voor de allerkleinsten

 

 

Stempelen kan nu ook voor de allerkleinsten! 7 grote stempels met een handvat, ideaal voor mini handjes. De stempel kan er ook afgehaald worden om te wassen in het afwasmachine. Inclusief een groot stempelkussen. Niet onbelangrijk: de inkt is afwasbaar ;-)!

 

 

5. Origineel (vinger)verven

Mag het eens wat origineler zijn? De knutselsets van Créalign zijn top! Stempel op hout of schilder als een echte pointilist! De kleintjes kunnen zich uitleven in de feeën- of dierenwereld met uitwasbare vingerverf. Een superfijn cadeau!

 

 

 

 Meer knutseltips nodig voor jouw mini Picasso? Klik hier.

 

 

 

Winkelmandje

×

Subtotaal