How to throw a "Unicorn Party"!

Is jouw mini ook zo dol op eenhoorns? Dan is hij/zij vast niet alleen, want het is één van de favoriete party thema's in onze webshop, zo blijkt! Verjaart jouw kindje binnenkort en heb je zin om eens helemaal "over the top" te gaan? Denk: superzoete pastelkleurtjes, unicornkoekjes, knalroze ballonnen en glitterkroontjes? In deze blog geven we je alvast wat leuke party ideetjes!
How to throw a

Is jouw mini ook zo dol op eenhoorns? Dan is hij/zij vast niet alleen, want het is één van de favoriete party thema's in onze webshop, zo blijkt! Verjaart jouw kindje binnenkort en heb je zin om eens helemaal "over the top" te gaan? Denk: superzoete pastelkleurtjes, unicornkoekjes, knalroze ballonnen en glitterkroontjes? In deze blog geven we je alvast wat leuke party ideetjes!

 

It all starts with the invitation. De unicorn uitnodigingen van My Little Day zijn supercute! Maak het extra origineel door een glittertattoo van Ginger Ray toe te voegen in de enveloppe, verwondering verzekerd :)! 

Ga eens helemaal los in de deco!  Een boog met ballonnen is een echte eye-catcher en ideaal als achtergrond voor leuke foto's. De Balloon arch van Ginger Ray (hieronder op de foto) wordt geleverd met en 4 meter lange ballontape zodat je de slinger makkelijk zelf bevestigt! Het leukst met ballonnen van allerlei formaten. Ook de 'I love unicorns' slinger van Meri Meri is prachtig als party deco in thema. (en nadien ook als versiering op de kinderkamer)

 

 Never.enough.balloons. Met ballonnen kan je alle kanten uit. Hang er aan de deur om te showen dat er één jarig is, versier de stoel van je kleintje of hang een ballonnenslinger boven de tafel. Nu enkel nog kiezen voor welke kleur je gaat!

 

 

 

 

 

 

Tafeldecoratie in thema: hoe leuk zijn deze metalic unicorn bordjes van Ginger Ray? Nog wat eenhoornconfettifeesthoedjes en een schattig eenhoornbekertje erbij en let's get the party started!

Taart op het menu? KIes dan voor matching kaarjes. De lange kaarsen van Meri Meri ogen supermooi op één grote taart. Ook de Happy Birthday pastel kaarsjes van Talking Tables en nummerkaarsjes met de leeftijd van je kindje zijn superleuk om uit te blazen. Mag het wat extra zijn? De fountain kaarsen van Ginger Ray maken van elke taart een spetterend vuurwerk.

 

Iets anders dan een taart? Maak je eigen koekjes met de unicorn cookie cutters van Meri Meri of maak een donut wall met de houten rainbow donut wall of Yay donut wall van Ginger Ray.

 

 

Gaat jouw kleine flamingo graag verkleed naar haar/zijn eigen feestje? Het unicorn tasjes van Liewood is supercute en het ideale geschenk voor een eenhoornfan.


Meer party inspo nodig? Hier vind je alles voor een heus unicornfeest.
Alle party thema's bekijken? Dat kan hier

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden