Wij blijven online pakjes verzenden - langskomen kan voorlopig NIET meer.
 • c0 stuks - €0,00

FAQs

 

 1. Word ik op de hoogte gehouden van het levertijdstip?

  DPD informeert je altijd op voorhand over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, tot op 1 uur voor de levering kan je nog wijzigingen uitvoeren! Je kan het moment en het adres van levering laten wijzigen en je pakket

  • afhalen in een Pickup parcelshop in de buurt,
  • laten leveren op een andere dag,
  • laten leveren op een ander adres of
  • laten neerzetten op een veilige locatie.

  Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen.

 2.  Word ik op de hoogte gehouden van het levertijdstip?

  Geen probleem. Je pakket wordt bij je buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

  De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van DPD ook een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

  Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

  Op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan en vind je meer informatie over onze Pickup parcelshops (locaties, openingsuren…).

 3. Zien de kleuren er in werkelijkheid hetzelfde uit
  Natuurlijk blijft geel ook geel maar de reële kleur kan soms een beetje afwijken. Soms kan het ook aan je scherminstellingen liggen dat de kleur wat afwijkt. 

 4. Hoe kan ik betalen en is mijn betaling veilig? 

  Er kan veilig betaald worden via
  - PayPal (visa/mastercard),
  - iDEAL (enkel voor Nederlandse klanten)
  - Bancontact 
  - Bankoverschrijving. Kies je voor één van de eerste 3 opties dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt.

  Kies je voor bankoverschrijving dan moet je de betaling binnen 2 dagen uitvoeren en wordt ze verwerkt als het geld op de rekening staat. Wil je dat je bestelling onmiddellijk vertrekt dan kan je ons een bewijs van betaling mailen op info@degeleflamingo.com .

 5. Kortingcode
  Wanneer je een kortingcode hebt dan shop je zoals je altijd doet en bij de checkout is er een kader voorzien waar je de code kan invullen. Deze wordt automatisch verrekend. Er kan maar 1 kortingscode tegelijk gebruikt worden. Heb je een cadeaubon en een kortingcode? Geef dan eerst je cadeaubon in en dan je kortingcode. 

 6. Er is een product niet meer op stock en je wil het graag bestellen
  Stuur ons een mailtje of berichtje op Facebook. Vaak kunnen we het product bijbestellen.

 7. Mijn kortingcode werkt niet
  Via sommige smartphones lukt het niet om een kortingcode in te voeren. Probeer eens via een laptop of desktop computer. Je kan slechts één kortingcode gebruiken per bestelling. 

    Toegevoegd

   c

   Toegevoegd

   c

   Top