• c0 stuks - €0.00

Over De Gele Flamingo

Hippe en unieke accessoires voor baby's en kids zijn niet zo gemakkelijk te vinden. Om echt unieke items te ontdekken moet je vaak het halve land doorkruisen en daar heb je geen tijd voor. Na je werk snel naar school of het kinderdagverblijf, eten, kids in bed en dan eindelijk 'rust'. Ook ik had diezelfde ervaringen en frustraties en daaruit is het idee ontstaan om op één plaats een heel divers, continu wisselend assortiment aan te bieden van toffe maar vooral betaalbare accessoires, speelgoed en unieke musthaves.

Na maanden zoeken en producten vergelijken startte ik in juli 2013 onze Facebookpagina om de komst van onze webshop aan te kondigen. Op 6 augustus datzelfde jaar was het dan eindelijk zover en gingen we LIVE. Het was al snel duidelijk dat wij niet de enige ouders zijn die op zoek waren naar iets 'anders'.

Elke dag blijf ik op zoek gaan naar nieuwe merken en producten die mij een 'wauw'-gevoel geven. We bezoeken ook verschillende internationale beurzen om steeds de laatste trends te ontdekken. Onlangs heb ik mijn fulltime job opgezegd om mij 100% op De Gele Flamingo te kunnen focussen. Ondertussen heb ik hulp van 2 toffe madammen die helpen om jullie pakjes in te pakken zodat ze hier snel kunnen vertrekken. 

Kijk rustig rond en als er vragen zijn dan zijn wij er om je te helpen.Een snelle service en een lach op die kleine gezichtjes toveren, daar doen wij het voor.
Toegevoegd

c