Musthaves voor je baby

Wat zijn dé musthaves voor je baby? Welke zaken mogen zeker niet ontbreken op je geboortelijst?

Zie je door het bos de bomen niet meer? Wij zijn zelf jonge mama's die graag advies geven over de cadeaus die elke baby verdient.

HEERLIJK COCOONEN

Als je baby in de buik zit heeft het een heerlijk geborgen gevoel. Na de geboorte moet het dan in 1 keer in een groot, leeg bedje liggen. Dit voelt natuurlijk niet heel veilig.

In Scandinavië gebruiken ze hiervoor een babynestje. Het nestje voelt voor je baby net zo geborgen aan als de baarmoeder.

Gebruik het bij je in bed, in de wieg of in het ledikant tijdens de eerste paar maanden. Zo leert je kindje ook direct beter slapen in zijn eigen bedje.

 

DE HANDIGSTE LUIEREMMER

Deze Babula luieremmer is gemaakt van aluminium en staal. Het grote voordeel is dat deze luieremmer dus geen geuren opneemt zoals een plastic vuilbak. Je werpt je gebruikte luier in een luchtdicht vakje via de klep bovenaan zodat er geen geuren van vorige luiers meer naar boven komen. Bekijk zeker het filmpje op onze site door op de foto hieronder te klikken. 

 

MULTIFUNCTIONELE (INBAKER)DOEKEN

Hydrofiele doeken zijn een musthave item voor zowel moeder als baby omdat hij zo veelzijdig is! Onthou dat je er echt geen genoeg van kan hebben. Je gebruikt ze als handdoek, verschoningsdoek, spuugdoek, knuffeldoek, omslagdoek voor in de maxi-cosi en nog veel meer!

Naast zijn functionaliteit staat de hydrofiele doek bekend als een veiliger alternatief dan andere stoffen om uw baby te beschermen tegen oververhitting en het verminderen van het risico op wiegendood. Het materiaal is licht, ademt goed en helpt om uw baby de lichaamstemperatuur te reguleren.

Ze bestaan in effen kleuren maar er is ook een groot aanbod met leuke prints. 

             

 

HAARTJES WASSEN

Er was eens een grootmoeder die met veel doorzettingsvermogen een huisje vol met medicijnen ontwikkelde. Later wilde haar kleindochter deze traditie voortzetten en ZIJ creëerde een unieke lijn verzorgingsproducten voor mama en baby. Linea Mama Baby bevat geen parfums dus is geschikt voor iedereen met een gevoelige huid.

  

 

DROOM ZACHT

Dit super lieve vriendje helpt je kleintje kalmeren in de donkere slaapkamer door het nabootsen van mama's hartslag. In totaal heeft deze ZAZU knuffel 6 verschillende geluidjes. Het is niet nodig om een schakelaar te activeren. Gewoon schudden en het laatste geluidje zal weer beginnen te spelen. Wanneer je kindje begint te huilen in de nacht zal de knuffel automatisch het laatste geluidje weer gaan afspelen.