De Gele Flamingo in de media / blogs

Ontdek hieronder wie er nog fan is van De Gele Flamingo. Heb je ook een coole blog? Je mag ons altijd contacteren als je over onze producten wil schrijven. 

 

Online media :

Bloovi 15 oktober 2014 : het super populaire online marketing magazine heeft De Gele Flamingo vermeld in een artikel over mobiel online bestellen. 

http://www.bloovi.be/nieuws/detail/je-webshop-optimaliseren-voor-mobiel-hou-rekening-met-deze-concrete-tips

 

Forums : 

1 oktober 2014 

http://9maand.be/artikels/in-de-kijker/in-de-kijker-baby-cocon-nestje

Dit babynestje van HOXTONkids is in Zweden een echt fenomeen.
Je baby kan er heerlijk en veilig in slapen bij jullie in bed, in de box, op de zetel. Je baby wil zich geborgen voelen en in zo'n groot bedje ligt hij/zij wat verloren. De baby cocon geeft een veilig gevoel en laat je baby stilletjesaan wennen aan slapen in zijn eigen bedje. Dit nestje kan gebruikt worden van newborn tot 5 à 6 maanden.
Het baby cocon nestje kan je makkelijk overal mee naartoe nemen.

De Baby cocon nestjes van HOXTONkids worden op maat gemaakt en kunnen in verschillende stoffen verkregen worden.
Gebruik het nestje ALTIJD onder toezicht!

 

Magazines : 

*Januari-editie 2014 Ouders van nu*

De Gele Flamingo staat in het januari nummer van 'Ouders van nu' met onze unieke fopspeentjes met naam. We zijn super fier!! 

       

 

Blogs : 

* Mamapraat.nl*

http://www.mamapraat.nl/fashion/shoptip-de-gele-flamingo/  : Blog op 10/01/2015

 

*Leuke wereld*

http://www.leukewereld.blogspot.be/ : Artikel op 31 oktober 2013 http://leukewereld.blogspot.be/2013/10/twee-kindjes-op-het-strand.html

 

*Fantastic moms*

http://www.fantasticmoms.nl/ : Artikel over onze  collectie op 26 oktober 2013. 

Link : Review De Gele Flamingo

Zoals iedere week proberen wij jullie een aangename verassing op het internet te showen. En ook deze week is dat weer gelukt, want hierbij stellen we jullie voor aan De Gele Flamingo!

De Gele Flamingo is een webshop met trendy baby- en kinderartikelen. Sjaaltjes, spenen, haaraccessoires, laarsjes; een divers aanbod. De Gele Flamingo probeert zich te onderscheiden door al hun producten in kleine oplages te verkopen, zodat de kans klein is dat jouw baby dezelfde jas draagt als het buurmeisje.

Maar wat maakt De Gele Flamingo voor ons nu zo bijzonder? Dit is Hoxton Kids, de nieuwe, unieke en zelfontworpen collectie meisjeskleding van De Gele Flamingo. De collectie bestaat uit vrolijke rokjes, jurkjes, luiertasjes en slabben in mooie retro prints. De collectie draait om kwaliteit en comfort, zonder in te hoeven leveren op stijl.

De kleding uit de Hoxton Kids lijn is verkrijgbaar vanaf maat 50 tot en met 128. Alles wordt op maat gemaakt maar De Gele Flamingo zegt toe binnen 7 werkdagen te kunnen leveren.

De Gele Flamingo is een van oorsprong Belgische webshop, maar wij Nederlandse dames hoeven niet te treuren, want er wordt ook verstuurd naar Nederland. Het houdt wel in dat Nederlandse klanten dienen te betalen met creditcard of overschrijving vooraf. De verzendkosten zijn 5,50 naar een adres in Nederland, bij bestellingen boven de 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Neem zeker een kijkje en zie waarom wij fan zijn! Kijk op www.degeleflamingo.com

 

Verzamelsites : 

De Gele Flamingo is ook terug te vinden op Bestofstores.nl 

http://www.bestofstores.nl/webshop/baby/4/kraamcadeaus/42/392/de-gele-flamingo.html