Checklist voor mijn geboortelijst

 

Eerst en vooral: proficiat met je zwangerschap! Een magische tijd! Geniet!

Natuurlijk moet er tussen al dat genieten door ook al aan de praktische kant gedacht worden voor als straks jullie superschattige kleine flamingo eindelijk zijn grote entree maakt. Het kamertje in orde maken, de geboortekaartjes bestellen, een naam kiezen, doopsuiker in orde maken, noem maar op!

En, last but not least, moet er natuurlijk ook een geboortelijst aangemaakt worden. Want zeg nu zelf, niets is leuker dan alleen maar spulletjes krijgen die je zelf ook helemaal top vindt!

Zeker bij een eerste zwangerschap kan het allemaal wel eens onduidelijk zijn wat je nu precies nodig hebt om voor dat kleine mensje te zorgen. En net daarin kunnen wij je helpen!

We maakten een checklijst op voor wanneer je een baby verwacht. Op dit lijstje vind je alles terug wat je nodig hebt, van aankleedkussen tot zonnehoedje. Een heuse baby uitzetlijst dus!

De absolute favorieten van andere mama's hebben we samengebracht in de musthaves collectie. Hier vind je een aantal artikelen terug die ervaren mama's aangeven als onmisbaar tijdens die eerste weken en maanden.