Wij blijven pakjes verzenden binnen 2 werkdagen - ophalen kan even NIET meer
  • c0 stuks - €0,00

Alle informatie over geboortelijsten

Start!

Je begint door te klikken op online geboortelijst en vervolgens op maak een geboortelijst aan.

Heb je nog geen login? Dan maak je eerst een account aan.

Als je ingelogd bent geef je alle gegevens in voor de geboortelijst en klik je op opslaan.

Nu kun je aan de slag!

Je doorloopt de categoriën op de website en klikt bij de gewenste artikelen op het plusteken. Kies dan voor de optie toevoegen aan geboortelijst.

TIP! Je kan onze handige checklist afdrukken en gebruiken als gids. Zo ben je zeker dat je alles hebt toegevoegd wat je nodig zal hebben.

Jouw unieke code

Ondertussen heb je ook een mailtje van ons ontvangen met daarin de code van jullie geboortelijst. Enkel en alleen met die code kunnen mensen jullie geboortelijst terugvinden, vergeet ze dus niet op jullie geboortekaartje te zetten!

Last minute changes?

Je kan je geboortelijst continu aanvullen of wijzigen. Items die niet gereserveerd werden kan je makkelijk zelf verwijderen van je lijst.

Items reserveren

Je kan items ook makkelijk zelf reserveren. Klik op het vinkje aan de rechterkant van het item in je lijst. Je ontvangt van ons een bevestiging van de reservatie als het item opzij ligt voor jullie. Op gereserveerde items geldt een aankoopverpichting.

Je lijst delen

Op het moment dat je je lijst hebt aangemaakt is hij ook actief. Als je deze unieke code dus nog aan niemand doorgeeft kan er ook niemand je lijst terugvinden of bekijken. Als je de code wel al graag deelt kunnen mensen meteen bestellen van je lijst.

Verzending

Wij beginnen de cadeautjes gratis te verzenden vanaf het moment dat jullie kindje geboren is. Je ontvangt één keer per week je cadeautjes allemaal samen in een grote doos (yay!)

Wil je bepaalde dingen al eerder bestellen en geleverd krijgen? Dan mag je ze gewoon van de geboortelijst kopen en ons even laten weten dat ze al mogen vertrekken. Hou er rekening mee dat voor deze bestellingen dezelfde verzendkosten gelden als voor gewone bestellingen.

Je lijst afsluiten

Je lijst wordt automatisch afgesloten na vier maanden. Wil je dat graag al iets eerder? Geen probleem! Laat het ons even weten via geboortelijst@degeleflamingo.com

Maak een nieuwe geboortelijst aan

Toegevoegd

c

Toegevoegd

c

Top