Aankondiging zwangerschap

Elke mama kent het wel, je bent net bevallen en zó ontzettend fier op dat kleine hummeltje dat je van de daken wil schreeuwen hoe mooi en lief en perfect hij/zij wel niet is. Als ik erop terugkijk had ik best zo’n gelijkaardig gevoel toen we ontdekten dat ik zwanger was. ( De eerste twee keren dan toch 😉)

Er verschijnen twee streepjes op de test en je bent vooral blij! Ook half in shock, want shit just got real, maar toch vooral blij! En dat wil je dan graag op een leuke manier aan vrienden en familie bekend maken...

Elke mama kent het gevoel, je bent net bevallen en zó ontzettend fier op dat kleine hummeltje dat je van de daken wil schreeuwen hoe mooi en lief en perfect hij/zij wel niet is. Als ik erop terugkijk had ik best een gelijkaardig gevoel toen we ontdekten dat ik zwanger was. (De eerste twee keren dan toch.)

Yay! Zwanger!

Er verschijnen twee streepjes op de test en je bent vooral blij! Ook half in shock, want shit just got real, maar toch vooral blij! En dat wil je dan graag op een leuke manier aan vrienden en familie bekend maken.

De foto van de echo op je facebook feed smijten is een trend die (gelukkig) stilaan wegebt. Meer en meer mama’s maken er echt werk van om op een leuke manier aan de wereld te laten weten dat er een mini onderweg is!

Zwangerschap aankondingen doe je zo!

Op Pinterest en Instagram kan je duizenden voorbeelden vinden van hoe je een zwangerschap op een leuke manier kan aankondigen. Ik ben zelf fan van alles wat mooi is. Als het gewoon eenvoudige, mooie foto’s zijn vind ik het meestal top. Natuurlijk kruipt hier wel weer wat tijd en energie in, maar laat dat nu net twee dingen zijn waar je nog véél te veel van hebt als je voor de eerste keer zwanger bent.

Toen ik voor de tweede keer zwanger werd, wilde ik graag een mooie foto van P. Ik heb ook wat rondgekeken op Pinterest en Instagram en kwam zo op het idee van het ‘big sister training camp’. Ik wilde toffe beelden van P. die alvast haar sister skills begon te oefenen. We maakten een decor met een poppenbedje, een waslijn met kleine kleertjes, een pop, wat pampers, bloemen en ballonnen in onze tuin en lieten P. haar gang gaan. Ik ben nog altijd helemaal verliefd op het resultaat!

Ik maakte ook een collage van een aantal foto’s waar duidelijk ‘big sister’ in beeld kwam. Die zetten we toen op facebook en kregen er hele leuke reacties op.

Toen ik al heel wat verder was in de zwangerschap van E. maakten we nog een superleuke fotoreeks. Achteraf bekeken ook echt ideaal om een zwangerschap aan te kondigen. Beetje tricky om je buik zo lang te verstoppen natuurlijk, maar misschien wel ook al leuk met een beginnend buikje 😉

Toen ik voor de derde keer zwanger bleek was er een pak minder tijd en om heel eerlijk te zijn ook best wat minder motivatie (sorry babe, maar de shock was net iets te groot). Ik wilde toch nog op een leuke manier aankondigen dat kleine zus onderweg was en toen kwamen bij De Gele Flamingo net de supermooie truien en playsuits van Bob & Blossom binnen. Dat was dus uiteindelijk ook snel beslist. Het werd een eenvoudige, mooie foto die uiteraard alles zei wat we wilden zeggen. 

Zelfs met tijdsgebrek & beperkte middelen kan je er iets leuks van maken! 

Liefs!

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden