Wat neem je mee op zomerkamp 2022?

Wat neem je mee op zomerkamp 2022?

Gaat je kindje op zomerkamp deze zomer 2022? Suuuperleuk én spannend! Wees goed voorbereid met onze kamp musthaves, zo ben je zeker dat je niets vergeet en kan je het avontuur nóg leuker maken 🤩👌! 

First things first! Een handig rugzakje voor op kamp

Hoera voor stevige, waterproof rugzakjes die nadien ook voor school gebruikt kunnen worden 😃! In België en Nederland weet je het nooit met het weer. De rugzakjes van Sticky Lemon, Studio Ditte, Fresk, Trixie (en nog veel meer vanaf €19,95) kunnen tegen een stootje en tegen de regen.

Je maakt ze makkelijk schoon met een vochtige doek. Voor de kleintjes zijn de shoulder straps van Sticky Lemon (€9,99) ideaal, zo zakt het rugzakje zeker niet van zijn/haar schoudertjes. 👍 Deze rugzakjes zijn na de zomervakantie ook gewoon ideaal voor school. #handig

Shop de handige rugzakjes voor op kamp hier!

 

Lekker fris drinken op kamp!

Warme dagen? Zorg ervoor dat je mini voldoende water drinkt dankzij onze hippe én lekvrije drinkflessen. Met een thermische fles (vanaf €18,95) blijft het drankje lekker lang fris! Bovendien kunnen deze ook tegen een stootje en was je ze makkelijk in de vaatwasmachine.

Shop onze normale & thermische drinkflessen hier!

 

Tijd voor een lekkere, frisse snack & lunch!

Ook je lunch en snacks kan je lekker fris houden met onze thermische lunchtasjes (vanaf €7,95). Ze zijn ruim en je krijgt er makkelijk een brooddoos en koekendoos in! Met een koelelementje van Konges Slojd erbij en zo ben je zeker dat je kindje een verse lunch meeneemt op kamp. Niemand houdt toch van warme boterhammen? 😅

Ook met een thermisch lunchdoosje/food jar kan je snacks/lunch fris houden. De food jars van Liewood, Fresk en Konges Slojd (vanaf €19,00) zijn bovendien zo mooi, dat je ze zelf wil gebruiken 😂!

Alle musthaves voor een lekkere lunch & fris drinken bij elkaar, je ontdekt ze hier!

 

Zonnebescherming op kamp

De handige zonnecrèmes van Naïf en Linea Mamma Baby zijn ideaal om mee te geven op kampje. De zonnecrème met SPF 50+ van Naïf (€22,95) is een makkelijke tube en geeft geen witte waas bij uitsmeren.

De zonnespray van Linea Mamma Baby (SPF 50+) sprayt makkelijk uit en is ook te koop in een travel set (€24,95 incl. aftersun). De flacons zijn niet te groot, dus passen goed in het rugzakje.

 

Ook een zonnehoedje of pet kan fijn zijn om mee te geven. Gaat jouw kindje ook slapen op kamp? Dan zijn de anti-muggenspray (€14,95) van Linea Mamma Baby en de anti-muggen stickers van Squitos (€7,95) ook top om mee te geven!

Je shopt alle zonnebescherming voor op kamp hier!

 

Fijne zomervakantie!

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden