Wie zijn wij?

Wil je het Flamingo Team beter leren kennen?
Wie zijn wij?

De Gele Flamingo team 

Sophie

Flamingo chief & mama van Léonore 

Love to inspire you with new trends and brands. Always in the mood for rosé wine and nacho’s 😊

Annelies

Fashion addict en mama van Jules en Victor

Ik vind het super om mooie cadeautjes voor jullie samen te stellen en er een echt feest van te maken als ze bij jullie thuis worden geleverd. Ik sta jullie als ervaren mama graag met raad en daad bij om een geboortelijst samen te stellen.

Heidi

Inpakkanon en mama van Jarne

Ik zorg ervoor dat alle bestellingen zo snel mogelijk kunnen verzonden worden en dat ze met zorg worden ingepakt.


Annelies

Travel lover en crazy cat lady

Heb je een vraag over je pakje of over één van onze producten? Ik help je met veel liefde en plezier verder via e-mail, chat en telefoon. Het is mijn missie om jou steeds bij te staan in het maken van je keuze en informeer je graag over de status van je bestelling!

Hannelore

Organisatiewonder en mama van Renz

Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat elke dag de leukste spulletjes voor jullie online staan. Ik zorg ervoor dat jullie alle spullen en cadeautjes snel en correct kunnen vertrekken uit ons magazijn.

Shana

Chocaholic en mama van Pia, Ellie en Billie-Lou

Ik hou ervan om alles mooi vorm te geven en jullie de leukste nieuwsbrieven, folders en kaartjes te bezorgen! Ik zet de mooiste spullen voor jullie online en zorg er mee voor dat de website er top uitziet.

Fien

Mama van Liv en Cilou

Marketing is my middle name. Ik maak foto’s van producten, geef interessante campagnes vorm en match de juiste influencer en mommy blogger aan een merk of product. Sociale media zijn mijn passie en hebben geen geheimen voor mij. Daarbij heb ik een grote passie  voor sustainable kindermerkjes en altijd op zoek naar wat nieuws voor jullie!

Vicky

Creatieve paradijsvogel en mama van Colette

Met de glimlach adviseer en informeer ik jullie "toekomstige ouders" over je geboortelijst. Samen met Annelies zorg ik ervoor dat jullie cadeautjes van de geboortelijst bij jullie thuis worden geleverd!

 

Renée

Creatieve paradijsvogel en mama van Colette

Ik zorg mee voor orde in het magazijn, zodat jullie bestellingen goed klaargemaakt en juist verzonden kunnen worden! 

 

Winkelmandje

×

Subtotaal