Why We Love: Mushie

Why We Love: Mushie

Wij selecteren onze producten & merken steeds met de grootste zorg om jouw leven & dat van je kleintje leuker, makkelijker & mooier te maken. Daarom kan Mushie zeker niet ontbreken in ons assortiment!

Mushie is een Amerikaans merk in de babysector opgericht in 2018 door Mushie en Levi Feigenson. Slabbetjes, fopspeenkettingen, eetservies, linnengoed, aankleedkussens en speelgoed zijn slechts enkele van de producten die het Amerikaanse merk aanbiedt. Bij Mushie trekken ze het Scandinavische design door in al hun producten en door hun gebruik van pastel- en aardetinten passen de producten van Mushie nog eens perfect in je woonruimte.

Duurzaamheid is één van de kernwaarden van Mushie. De producten zijn milieuvriendelijk, betaalbaar en esthetisch verantwoord. Ook werkt Mushie enkel met fair trade suppliers om zo producten te maken van hoogwaardige kwaliteit die veilig zijn voor jouw kiddo's. De producten zijn prachtig, hebben een tijdloos design en zijn ontworpen om lang mee te gaan! We love them!

Wij leggen graag kort even uit wat Mushie allemaal te bieden heeft. Benieuwd? Let's go!

Aan tafel!

Mushie heeft servies in prachtige kleuren. Het kan tegen een stootje en het is ideaal voor wie een combinatie wil tussen een mooi interieur en kids proof spullen in huis. Het servies van Mushie kan in de vaatwasser én microgolf, superhandig!

Mushie heeft 2 verschillende collecties servies. De eerste collectie zijn bordjes en bowls van siliconen met een zuignap aan de onderkant. Dit is superhandig voor jonge kindjes. Het servies hecht zich vast op een gladde tafel of eettablet van een kinderstoel. Zo kan je kindje zijn bordje niet af de tafel gooien. Fieuwww!

De andere collectie servies is gemaakt van een iets harder materiaal. Ideaal voor de iets oudere kindjes. 

 

 

Om het helemaal af te maken heeft Mushie de leukste siliconen placemats. In prachtige natuurlijke kleuren en/of met leuke figuurtjes erop. Ze zijn makkelijk schoon te maken met een vochtige doek & een beetje zeep. Ook leuk te matchen met het servies. 

De slabben zijn gemaakt van siliconen en hebben een handig opvangbakje. Superhandig, want leren eten dat gaat gepaard met het nodige geknoei! 😉 Om het plaatje helemaal compleet te maken, kan je het supermooi matchen met de placemats en het servies! 

 

Tandhygiëne

Het kan nogal een heuse klus zijn om de tandjes van je kiddo te borstelen. Ze bijten en zuigen vrolijk op de normale tandenborstels, maar als je eenmaal begint met borstelen is het vaak drama. De siliconen vingertandenborstel van Mushie is gemakkelijk om je vinger te plaatsen en voelt zeer zacht aan in het mondje van je kind. Ook ideaal om je kindje te troosten bij doorkomende tandjes.

Is je kleintje klaar om zelf zijn/haar tanden te poetsen? Laat ze dan kennismaken met de siliconen oefentandenborstel van Mushie. De tandenborstel heeft superzachte borstelharen die het tandvlees en de tandjes van je mini zachtjes reinigen. De tandenborstel heeft onderaan een zuignap en een verwijderbare beschermkap die zal voorkomen dat kleintjes de tandenborstel te diep in hun mond steken. Ideaal om het te leren! 

Spelen maar! 

Mushie heeft superleuk speelgoed voor jouw mini. Het speelgoed is niet alleen tof, het is ook nog eens leerrijk. Je triggert en helpt je kiddo's organisatie en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Van stapeltorens tot bijtspeeltjes, allemaal in zachte tinten en gemaakt van veilige materialen. 

Onze favoriet? De Stapeltoren! Het is een kleurrijke toren met cups of ringen. Je kan er niet alleen de coolste torens mee bouwen, je kan er ook mee spelen in bad. Uren bad pret verzekerd! 

 

 

Samen met je mini op pad!

De Mushie Baby Wrap zorgt ervoor dat je je verbonden voelt met je kleintje en dat hij of zij koel en kalm mee op pad kan. De draagdoek is gemaakt van katoen en heeft een universele pasvorm, zodat je als ouder kan genieten van de voordelen en het comfort van babydragen. De draagdoek heeft zelfs een ingebouwd zakje waardoor je hem compact kan opbergen en gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen! Wij zijn zelf helemaal fan!

 

 

 Ben jij na het lezen van deze blog ook zo'n fan van Mushie? Ontdek de volledige collectie op onze webshop! Veel shopplezier! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden