Why we love Konges Slojd

Why we love Konges Slojd

De subtiele, maar altijd geweldige prints, de geweldige kwaliteit en steeds helemaal innovatief: dat is waarom wij Konges Slojd zo geweldig vinden!  Van rompers tot mutsjes en van het mooiste houten speelgoed tot de handigste slabben of badpakjes, de items van Konges Slojd hebben altijd dat tikkeltje extra.

 

Konges Slojd werd al in 2014 in Denemarken opgericht. De simpele, Scandinavische stijl bekoorde meteen heel veel mensen en wij begrijpen ook heel goed waarom. Hun doel is om enkel kwaliteit, met oog op duurzaamheid, te produceren voor onze kinderen. Ze maken prachtige items die kinderen jarenlang plezier brengen, maar ook de ouders (visueel) kunnen bekoren.

 

Ga je voor topkwaliteit voor je newborn baby? Dan ben je bij Konges Slojd aan het goede adres. Hun rompers met inmiddels iconische lemon of cherry print, gemaakt van organische katoen, zijn superzacht en blijven lang mooi. Superleuk om te combineren met de matching bonnetjes of slabbetjes. Ook ideaal om cadeau te geven. De unisex printjes zijn subtiel en passen overal leuk bij. Ook ieder seizoen verrassen ze weer met nieuwe prints en kleuren, yay!

 

Om je baby een geborgen gevoel te geven, na maanden in mama's buik te hebben genesteld, is een coconnestje zeker een aanrader. De nestjes van Konges Slojd kan je smaller en kleiner maken met behulp van de aantrekkoordjes, waardoor ze lekker lang meegaan. Alle nestjes zijn gemaakt van organisch katoen. 

 

Heb je de gevoerde playsuits al gezien? Ze houden je kindje lekker warm tijdens de frissere maanden. Hoe lief zijn ook de berenoortjes op de kap? Een echte musthave voor de winterbaby's! Ook de swaddles, in verschillende prints, zijn heerlijk zacht en een must op je geboortelijst. 

 

Grotere kindjes in huis? De slabben met mouwen zijn ideaal wanneer je kindje start met zelfstandig eten, bovendien zijn ze helemaal waterproof! Ook de siliconen slabbetjes met opvangbakje zijn een musthave met knoeiende peuters in huis. Matching placemat en eetsetje erbij, wauw! 😍 Ook voor school zijn er heel wat fijne items: de rugzakjes in mini of juniorformaat zijn helemaal waterproof, de drinkflessen van roestvrij staal kunnen tegen een stootje én de (thermische) lunchdoosjes zijn ideaal om je snackje lekker fris (of warm) te houden. 

 

 

Superleuk én cute speelgoed van Konges Slojd: de houten doktersset is met zorg voor detail gemaakt. Ook de houten muziekset is een ideaal cadeautje voor de muzikant-in-spé 😁. Zag je die lieve bijtspeeltjes al? Allemaal gemaakt van natuurrubber en makkelijk schoon te maken.

 

Voor zoete dromen zijn de dekentjes en bedsets van Konges Slojd ook een schot in de roos, allemaal gemaakt van het zachtste organic cotton. Wil je het kamertje helemaal af maken? Kies dan voor een gezellig klamboe boven het wiegje of bedje. 

 

Wil je de ruime collectie van Konges Slojd ontdekken? Dat kan via deze link.

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden