Wat is de ideale creatieve én multifunctionele speeltafel voor je kleine spruit?

Ben je op zoek naar een leuke speeltafel voor je kindje(s)? Een speeltafel is altijd een goed idee om in huis te halen als speelgoed voor je kleintje. We vertellen je in deze blog graag waarom én welke speeltafels wij jou aanbevelen! YAY!
Wat is de ideale creatieve én multifunctionele speeltafel voor je kleine spruit?

Ben je op zoek naar een leuke speeltafel voor je kindje(s)? Een speeltafel is altijd een goed idee om in huis te halen als speelgoed voor je kleintje. We vertellen je in deze blog graag waarom én welke speeltafels wij jou aanbevelen! YAY!

Een kinderspeeltafel is hét perfecte speelgoed voor jouw kleintje en zorgt voor uren spelplezier! Met een speeltafel creëer je ook meteen een eigen speelplek voor je flamingo.

Het biedt heel wat spelmogelijkheden. En de juiste speeltafel kan ook meteen een perfecte opbergruimte zijn! Handig voor al die mama's & papa's 😀!

Stokke lanceerde nog maar heel recent Mutable met leuke bijhorende stoeltjes én opbergruimte. Wauw, wij zijn al helemaal fan!

Waarom kiezen voor de Stokke Mutable?

Interactie met je kindje

De Stokke speeltafel wordt geleverd met superleuke speelborden, een puzzelplaat, grondplaten om op te bouwen, een schoolbord én zelfs een whiteboard. YAY, zo cool! En dat allemaal in één speeltafel.

Je kindje kiest zelf waar hij of zij op die moment het liefste mee speelt. De platen neem je super eenvoudig uit de tafel om te verwisselen met een andere. #handig

Speeltafel is verstelbaar in hoogte

Kies je voor de Mutable van Stokke? Dan groeit de speeltafel gewoon lekker mee met je kindje. De poten zijn verstelbaar naar maar liefst vier verschillende hoogtes.

Op deze manier is dit de perfecte speeltafel voor je peuter én verstel je de poten naarmate je kindje groter wordt. Jarenlang plezier dus!

Opbergruimte

Klein vreugdedansje bij de mama's! Want ja hoor, bij deze speeltafel kan je ook een leuke opbergzak nemen. Deze past perfect in het midden onderaan de kindertafel.

Superhandig, zo een speeltafel mét opbergruimte. Eerst kan je kindje heel fijn spelen met zijn of haar favoriete speelgoed en daarna stopt hij alles fijn in de opbergzak.

De opbergtas van deze Mutable bevestig je onderaan de tafel. Je haalt er eenvoudig spulletjes uit of weer in door de schijf in het midden van de tafel eruit te halen. Handig!

 

Verschillende kleurtjes én bijhorende stoeltjes

De handige houten speeltafels van Stokke vind je terug in verschillende kleurtjes. Je kiest dus zelf het tafeltje uit dat het beste bij jouw interieur past of gewoon de lievelingskleur van je kleine kapoen.

Heb je één, twee of drie kindjes? De stoeltjes koop je apart aan bij de speeltafel, dus je kiest volledig zelf hoeveel stoeltjes je er graag bij neemt! De kinderstoelen zijn ook steeds in dezelfde kleuren verkrijgbaar als jouw speeltafel. Of houd je ervan om te mixen en matchen? YAY, alles is mogelijk met de Stokke Mutable.

 

Kortom, de speeltafel van Stokke is enorm multifunctioneel, duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen. Mutable is daarbij ook een internationale winnaar van de Red Dot Design Award 2019 én werd bekroond met de Amerikaanse Parents' Choice Gold Award 2019 in de categorie Speelgoed. YAY!

 

R E V I E W S 

Stokke Mutable Mint speeltafel.

We hadden nog geen fijne speeltafel in onze speelkamer. Deze Stokke® Mutable™ in de kleur mint is echt prachtig en robuust. De tafel heeft verschillende dubbelzijdige speelborden die in de tafel bewaard kunnen blijven, handig! Liam vindt vooral het legobord en krijtbord geweldig en Novi het krijtbord en puzzelbord. In de zijhouder bewaren ze krijt of je kan er potloden indoen.

Wat ik ook handig vind aan deze tafel is dat die in 4 hoogtestanden verstelbaar is. En het stoeltje kan je ook omtoveren tot een krukje door de leuning te verwijderen. Dit heb ik voor Liam gedaan, want dan heeft hij net wat meer zitoppervlakte. Voor hem kan de tafel eigenlijk ook wel 1 standje hoger.

De tafel is enorm veelzijdig met tal van speelmogelijkheden, dat maakt hem zo leuk!

@inpixels

                                                                                                                             

Snel geleverd, top product!

Prachtig tafeltje voor onze dochter, ze heeft hiermee een eigen plekje in de kamer en speelt er graag aan. Echt een aanrader! De levering was super snel en het tafeltje was binnen 5 min in elkaar gezet, top!

- Lady 

                                                                                                                             

Stevige tafel en stoelen

Hele fijne tafel voor mijn zoontje van bijna 3. Stevig en goede kwaliteit van materialen

- Anoniem

 

 

Neem ook zeker eens een kijkje naar onderstaande video.

Check hier de speeltafeltjes van Stokke in alle verschillende kleuren mét accessoires.

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden