Mama's over Modu

Een topper binnen het 'open ended play' speelgoed, dat is Modu! De zachte, modulaire blokken van Modu kan je verbinden met elkaar en verbouwen tot allerlei spelmogelijkheden. Modu is ook fijn voor kindjes van 0 tot 6 jaar en groeit dus mee met je kiddo. Het is speels en duurzaam speelgoed dat de motorische skills van je mini ontwikkelt.
Mama's over Modu

Een topper binnen het 'open ended play' speelgoed, dat is Modu! De zachte, modulaire blokken van Modu kan je verbinden met elkaar en verbouwen tot allerlei spelmogelijkheden. Modu is ook fijn voor kindjes van 0 tot 6 jaar en groeit dus mee met je kiddo. Het is speels en duurzaam speelgoed dat de motorische skills van je mini ontwikkelt.

Een raket, racewagen, wipplank? Je kan het je zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Modu! 😍 

We vroegen enkele trotse Modu eigenaars wat ze van Modu vinden én wat hun favoriete Modu-bouwconstructie is 😃!

 

Laura (mama van Otis en Zappa - @lodlau op Instagram)

"Modu is voor de kindjes dé manier om makkelijk en creatief te bouwen en zo meteen leuke voertuigen of torens te bekomen. Wij als ouder zijn absolute fan van het zachte materiaal dat ook nog eens esthetisch mooi is én makkelijk onderhoud. De blokken kunnen gewoon in de vaatwasmachine 🙌🏼. Onze favoriet? De auto 😃!”

 

Liz (mama van Charlie - @raisingmycharlie op Instagram)

"Mijn dochter ziet de mogelijkheden met Modu nog vaker voor wij ze kunnen verzinnen, bij het uitpakken van de blokken sprak ze al wild enthousiast over racewagens en raketten, dat ze ook echt met die creaties door het huis kan sjezen is dan ook fantastisch voor zowel haar als ons om te zien. Ik zie Modu niet snel uit ons huis verdwijnen want het is en blijft leuk voor verschillende leeftijden, ook mama en papa amuseren zich met het bouwen."

 

 

Jessie (mama van Louis en Jules - @jessiejulieleonia op Instagram)

"Modu: Modern-original-design-universal! Mijn jongens, Louis en Jules, vinden het enorm uitdagend, prikkelt hun creatieve kunnen en elk van hen kan zijn fantasie de vrije loop laten gaan. Onze favoriet is toch wel de super vette JULO kraan (zelf verzonnen😃)! Mega pluspunt: Zijn je blokken vies? Je kan ze gewoon in je vaatwasser plaatsen en wassen! Yessss!  #momlifehackgoals"

Ontdek alle sets van Modu in drie kleuren via deze link.

 

 

Winkelwagen

×

Subtotaal