Voor ieder wat wils met Trixie

Voor ieder wat wils met Trixie

We love Trixie!  Het Belgische Trixie maakt al jaren de fijnste musthaves voor baby's, kids en hun ouders, met oog voor duurzaamheid én kwaliteit. Yay! In deze blog lees je meer over Trixie en waarom dit fijne merk voor iedereen wat in huis heeft! 

Bij Trixie staat duurzaamheid in de brede zin van het woord centraal en dat uit zich op verschillende vlakken. Bij het ontwikkelen van een nieuw product wordt erg kritisch geanalyseerd of het product de vooropgestelde eisen en functies ook écht vervult. Neem bijvoorbeeld de drinkfles. Deze is licht, zelfstandig hanteerbaar door jonge kinderen, vervangt plastic flessen en lekt niet, wat het een nuttig product maakt dat tegemoet komt aan een reële nood.

Daarnaast worden de producten steeds vervaardigd uit kwalitatief materiaal en die een lange levensduur garanderen. In het geval van de drinkfles is dat roestvrij staal

Op vlak van textielproducten streven we naar zoveel mogelijk gebruik van bio-katoen, waarbij er extra aandacht gegeven wordt aan producten die in nauw contact komen met de huid.

 

Alle bed- en badartikelen zijn vervaardigd uit bio-katoen. De volledige kledinglijn is bovendien GOTS gecertificeerd. Duurzaamheid vertaalt zich ook in de zorg voor producten. Correcte was- en onderhoudsvoorschriften verlengen de levensduur van producten. Zo wordt aangeraden om de drinkfles met de hand te wassen in plaats van met de vaatwasmachine zodat het product een langere levensduur geniet. Op vlak van verpakking worden ook veel inspanningen gedaan. Plastic wordt tot het minimum beperkt en vervangen door papieren verpakking en bio-afbreekbare zakjes. Door deze holistische aanpak staat Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken, en dat kunnen we alleen maar aanraden!

Het fijne aan Trixie? De items gaan een leven lang mee en je kan de collecties steeds blijven mixen en uitbreiden. Zo kan je de babykamer inrichten met Trixie items, en enkele jaren later een kleine make-over doen door te mixen met andere Trixie deco, beddengoed of opbergzakken. Zo maak je makkelijk van een babykamer een kleuterkamer! We houden ervan om de sobere items (bv. de ribble collectie) te mixen met artikelen met printjes. Alle kleuren zijn ook onderling geweldig combineerbaar! 

Een topper voor newborn items en babyspeelgoed op je geboortelijst, het ideale merk voor back-to-school-items, pyjama's en zoveel meer!

Ontdek de hele Trixie collectie hier.

 

 

Winkelwagen

×

Subtotaal