Why we love: Trixie + musthaves op je geboortelijst!

We love Trixie!  Het Belgische Trixie maakt al jaren de fijnste musthaves voor baby's, kids en hun ouders, met oog voor duurzaamheid én kwaliteit. Yay! In deze blog lees je meer over Trixie en waarom dit fijne merk voor iedereen wat in huis heeft! Ben je zwanger en wil je een geboortelijst aanmaken? Check hier de 5 Trixie musthaves op je geboortelijst!
Why we love: Trixie + musthaves op je geboortelijst!

We love Trixie!  Het Belgische Trixie maakt al jaren de fijnste musthaves voor baby's, kids en hun ouders, met oog voor duurzaamheid én kwaliteit. Yay! In deze blog lees je meer over Trixie en waarom dit fijne merk voor iedereen wat in huis heeft! Ben je zwanger en wil je een geboortelijst aanmaken? Check hier de 5 Trixie musthaves op je geboortelijst!

Bij Trixie staat duurzaamheid in de brede zin van het woord centraal en dat uit zich op verschillende vlakken. Bij het ontwikkelen van een nieuw product wordt erg kritisch geanalyseerd of het product de vooropgestelde eisen en functies ook écht vervult. Neem bijvoorbeeld de drinkfles. Deze is licht, zelfstandig hanteerbaar door jonge kinderen, vervangt plastic flessen en lekt niet, wat het een nuttig product maakt dat tegemoet komt aan een reële nood.

Daarnaast worden de producten steeds vervaardigd uit kwalitatief materiaal en die een lange levensduur garanderen. In het geval van de drinkfles is dat roestvrij staal

Op vlak van textielproducten streven we naar zoveel mogelijk gebruik van bio-katoen, waarbij er extra aandacht gegeven wordt aan producten die in nauw contact komen met de huid.

 

Alle bed- en badartikelen zijn vervaardigd uit bio-katoen. De volledige kledinglijn is bovendien GOTS gecertificeerd. Duurzaamheid vertaalt zich ook in de zorg voor producten. Correcte was- en onderhoudsvoorschriften verlengen de levensduur van producten. Zo wordt aangeraden om de drinkfles met de hand te wassen in plaats van met de vaatwasmachine zodat het product een langere levensduur geniet. Op vlak van verpakking worden ook veel inspanningen gedaan. Plastic wordt tot het minimum beperkt en vervangen door papieren verpakking en bio-afbreekbare zakjes. Door deze holistische aanpak staat Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken, en dat kunnen we alleen maar aanraden!

Het fijne aan Trixie? De items gaan een leven lang mee en je kan de collecties steeds blijven mixen en uitbreiden. Zo kan je de babykamer inrichten met Trixie items, en enkele jaren later een kleine make-over doen door te mixen met andere Trixie deco, beddengoed of opbergzakken. Zo maak je makkelijk van een babykamer een kleuterkamer! We houden ervan om de sobere items (bv. de ribble collectie) te mixen met artikelen met printjes. Alle kleuren zijn ook onderling geweldig combineerbaar! 

 

 

Ben je zwanger en wil je graag aan je geboortelijst beginnen? Trixie is een topper in newborn musthaves voor je baby én de ouders.

De slaapzakjes van Trixie zijn zeker een topper op je geboortelijst. Afhankelijk van het seizoen waarin je baby geboren wordt, kies je voor een winter- of tussenseizoenslaapzakje. Met mouwtjes? Geen probleem, je kan de mouwtjes makkelijk afritsen. Toch liever zonder? Dat kan ook! Alle slaapzakjes van Trixie zijn gemaakt van zachte organic cotton. 
Ook een must als kersverse ouder is een hoes voor je autostoel of maxicosi. Je baby kan immers wel eens een keertje melk teruggeven en dan is het handig dat je de hoes makkelijk in de wasmachine stopt. Twee hoezen voor de autostoel zijn dan zeker geen overbodige luxe. 😀

 

 

 

De eerste maanden zal je baby nog veel slapen. De mooie parkleggers van Trixie maken je box/park lekker zacht en gezellig. Is je baby enkele maanden oud? Dan zal hij of zij ook interesse krijgen in babyspeelgoed. Trixie heeft het fijnste eerste speelgoed in haar gamma. Vanaf 6 maanden zal je baby misschien wel leren zitten. Dan kan je het boxkleed ook als speelmat gebruiken, ook in de tuin 😊! 
De organic swaddles of hydrofiele doeken van Trixie zijn heerlijk zacht en verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren die je onderling kan combineren. Wij zeggen altijd: "never enough swaddles", want multi-inzetbaar met een baby in huis!

 

Een badcape is ook zo'n musthave op je geboortlelijst. Niets fijner dan je kindje lekker warm inwikkelen in een zachte handdoek met kapje. ❤ Zo houd je hem of haar lekker warm, klaar voor een goede nacht. Fingers crossed 😀!

Ontdek alle badcapes hier.

Trixie, een topper voor newborn items en babyspeelgoed op je geboortelijst, het ideale merk voor back-to-school-items, pyjama's en zoveel meer!

Ontdek de hele Trixie collectie hier.

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden