Steel de show met onze verkleedkleren 😁

Is jouw mini een echte clown of acteur/actrice in spé? Doet hij/zij niets liever dan zichzelf transformeren en verkleden? Bij De Gele Flamingo heb je een ruim aanbod verkleedkleding; Bovendien hebben we de origineelste en meest verrassende kostuums in ons gamma. Piraat of unicorn? Astronaut of superheld? Glitterprinses of zeemeermin? Kijk mee en word betoverd!
Steel de show met onze verkleedkleren 😁

Is jouw mini een echte clown of acteur/actrice in spé? Doet hij/zij niets liever dan zichzelf transformeren en verkleden? Bij De Gele Flamingo heb je een ruim aanbod verkleedkleding; Bovendien hebben we de origineelste en meest verrassende kostuums in ons gamma. Piraat of unicorn? Astronaut of superheld? Glitterprinses of zeemeermin? Kijk mee en word betoverd! 

Souza for Kids, dat is instant magie! De verkleedkleren van Souza zijn superorigineel en enorm mooi afgewerkt. Met een mooie vermomming van Souza steelt je kleine flamingo zeker en vast de show! Onze favoriet? Het coole astronautenpak én drakenkostuum 🤩!

 

 

 

Er gaat niks boven een goed spelletje verkleden, dat vindt ook het Belgische Trixie!  Om kinderen hun immense creativiteit te activeren, heeft Trixie leuke en frivole capes en maskers gemaakt. Wat is jouw favoriet? Het roze konijn? Blauwe olifant? Of liever de groene ijsbeer? 😀

 

What's your superpower? Maak van jouw kleine flamingo een echte superheld met deze fluwen verkleedset van Nobodinoz! Masker, capé én twee fluwelen armbanden, die je extra power geven 😉! Een ideaal verkleedkostuum dat lekker lang meegaat!

 

Prinsesje in huis? Hoe cute zijn de sluiers en tutu-rokjes van By Astrup! Extra handig: het rokje kan je nadien ook nog gewoon dragen! Leuk sneakertje of laarsje erbij en ready to go! Liever een échte kroon? Deze mooie zachte kroon van Oyoy Living is meteen een verjaardagskroon én verkleedkroon in één!

 

Mag het 'over the top' zijn 🤩? De vermommingen van Wild and Soft zijn supercool. Deze pluche dierenkostuums kunnen zowel als verkleedkleding als tapijt worden gebruikt.  Het hoofd van de vermomming past perfect op elk kinderhoofdje en je handen kan je in de voorpoten steken. Extra nice: kan ook als decoratie in de kinderkamer gebruikt worden als tapijt! 😀 - bekijk alle dierenvermommingen hier. 

 

Nog meer zien? Bekijk al onze verkleedkleding hier!

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden