SS18 - Sproet & Sprout

De nieuwe collectie van Sproet & Sprout is mooi! Niet standaard mooi ofzo, heel apart vind ik. De kwallenprints die ze gebruiken en het verhaal van de japanse zee dat erachter zit is een leuk extraatje!

De stuks combineren superleuk met elkaar en ik geef jullie met plezier mijn favorieten mee!

De nieuwe collectie van Sproet & Sprout is mooi! Niet standaard mooi ofzo, heel apart vind ik. De kwallenprints die ze gebruiken en het verhaal van de japanse zee dat erachter zit is een leuk extraatje!

De stuks combineren superleuk met elkaar en ik geef jullie met plezier mijn favorieten mee!

De suspender pants is mijn absolute favoriet van de collectie! Ik zou hem combineren met het sea you ik tokyo t-shirt en één van de haarbandjes om het helemaal af te maken!

 

Het badpakje in de caramel kleur vind ik superschattig voor de meisjes! Ik zou ze gewoon alle drie hetzelfde aandoen (Sorry, girls) De bikini in de waves print vind ik ook echt leuk! Ze worden trouwens geleverd in een handig rugzakje in dezelfde print, we like!

Voor B. vind ik de bloomer in de waves print en het topje met de kwallen echt super! Bloomers zijn altijd zó schattig als ze kunnen kruipen, dus dat zal deze zomer een toppertje worden denk ik! Nóg schattiger als ze net kunnen stappen. Ze heeft van die heerlijk gezellige chubby beentjes en knietjes, dus ik zie weeral mogelijkheden om super schattige foto's te maken :)

Ik heb geen jongens, maar moest ik ze wel hebben ging ik sowieso voor deze combo's! Ik vind print op print sowieso heel leuk en die met de kwallen is echt een toppertje vind ik. 

 

 

 

Veel shoppingplezier, mama's! Er komen in de komende weken nog wel wat collecties binnen en dan deel ik ook met plezier mijn favorieten met jullie! 

 

Liefs,

Shana

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden