Scoor de leukste cadeautjes voor Valentijn

Scoor de leukste cadeautjes voor Valentijn

Valentine's day is coming! Wees dit jaar mooi op tijd en verwen je liefste met een mooi, origineel én duurzaam cadeautje! Happy Valentine's Day! 💝

 

De geweldige totebags van Studio Noos, die wil je gewoon hebben! Het is de favoriet van elke mommy die 'm al in huis haalde. 

Het is een ideale luiertas, want je kan er alles in kwijt en hangt 'm makkelijk aan je kinderwagen. Ook perfect voor het werk,  ruim genoeg voor je laptop en lunch of de perfecte weekendtas.

 

Met een tijdloos juweel scoor je altijd. Het Nederlandse Galore maakt juwelen van gerecycleerd .925 sterling zilver en het zijn echt stukken om eeuwig te koesteren. Extra leuk? Koop er ook eentje voor je dochter en je kan lekker matchen. #twinningiswinning

 

Never enough mooie deco in huis. Madam Stoltz heeft dé musthaves voor een leuk interieur. Drink je koffie in leuke espressotasje een geweldige roestkleurige vaas voor je droogbloemen of schattig juwelendoosje? Een bohokussenhoes, houten serveerplank of leuke opbergmand? Moeilijk kiezen tussen al die toppers voor jouw interieur.

 

Waaauw, wat maakt &Klevering en A La Collection toch de allermooiste spullen voor in huis. Check de mooie vazen, bordjes, kandelaars wijnglazen. Wedden dat je hier zeker een ideaal geschenk vindt voor jouw Valentijntje. 🤩

Aaah, deze LOVE koffiebeker van Design Letters is vast een schot in de roos! Mix, match en verzamel de Design Letters originele porseleinen bekers in alle kleuren, echt een perfect cadeau, ook voor Valentijn! 

 

Pure verwennerij! Ontdek Cîme, biologische, non-cruel beautyproducten boordevol superfoods uit de himalaya.

Alles wordt ontwikkeld om effectieve resultaten te behalen zonder irritatie aan de huid, bovendien is het een Belgisch merk 👌🏻🌿. 

Meer lezen over Cîme? Dat kan in onze blog vol eerlijke reviews.

 

Een tof leeslampje of hippe designklok. We zijn fan van deze van Gingko. De houten flip clock is een prachtige wekker die je in één flip omdraait tot een mooie designklok. Supermooi naast je bed of op je kast.

De Smart Book Light is een sfeerlampje in de vorm van een boek én een superorigineel geschenk waarmee je je geliefde zeker zal verwonderen. Check ook de video hieronder. 🤎

Een verwenmoment voor mama? Als je de bamboestof van Timboo gevoeld hebt, wil je niets anders meer. De handdoeken zijn zo zacht! Een perfect valentijnscadeautje samen met de matching badjas van Timboo.

 

 Bekijk al onze valentijnscadeaus via deze link. Happy Valentine's Day!

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden