Nieuw van AeroSleep: nóg meer slaap & minder zorgen!

Nieuw van AeroSleep: nóg meer slaap & minder zorgen!

Weten dat je kindje veilig slaapt, helpt je als ouder ontspannen en zelf óók genieten van een welverdiende nachtrust. Dat is precies wat AeroSleep biedt. Het Belgische merk bracht opnieuw 2 slimme innovaties uit die jou, zélfs als kersverse ouder, op beide oren laat slapen. Ontdek alles over het Evolution Premium pakket en de OYO Smart Baby Monitor!

Premium nachtrust

Bij krampjes, reflux, pijnlijke oortjes of doorkomende tandjes kan het een hele strijd zijn om je baby te helpen slapen. Slapen op een lichte helling is dan een vaak gegeven advies. Vanuit dat idee ontwikkelde AeroSleep de Evolution Premium matras, die je in een handomdraai omvormt naar een hellende matras

 

Geen gedoe met handdoeken onder de matras proppen of blokjes onder het bed schuiven. Op de Premium matras slaapt je kleintje helemaal veilig, zonder losse onderdelen in of onder het bedje! De lichte helling bevordert de spijsvertering en ademhaling, en verlicht de druk op de oortjes en het maagje. Je kindje slaapt, ondanks kwaaltjes, makkelijker in en langer door.

 

Opgelucht ademhalen

Bij elke AeroSleep matras zorgt de 3D-matrasbeschermer ervoor dat je kindje altijd veilig kan ademen, droog ligt en goed op temperatuur blijft. Hiermee voorkom je vroegtijdig wakker worden en huidirritaties. Om vrije ademhaling en droog slaapcomfort ook bij ongelukjes 100% te garanderen, zijn er de AeroSleep hoeslakentjes! De speciale perforaties voeren vocht af en zorgen voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Heb je de Evolution Premium matras? Dan past het Premium hoeslaken zowel over de vlakke als de hellende positie.

 

Je baby slaapt, je smartphone waakt

Een veilig bedje is één ding, maar je wilt ook écht weten dat het goed gaat met je klein slapertje. Ook als je niet naast het bedje staat. Dat maakt van de OYO Smart Monitor met camera een must! Deze babymonitor volgt ademhalingsbewegingen, temperatuur, de positie van je kindje en nog zoveel meer. Je volgt alles realtime op je smartphone via de OYO app én krijgt een melding als je kindje jou nodig heeft. 

De HD camera toont jouw baby via de OYO app bovendien haarscherp in beeld, zowel ’s nachts als overdag. Dankzij de terugspreekfunctie sus jij jouw kleintje vanuit elke kamer van het huis weer heerlijk in slaap.

 

Ontdek alle items van Aerosleep hier.

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden