Een instant reisbed van AeroMoov

Heb je binnenkort een vakantie gepland? Wil je zorgeloos kunnen genieten zonder je af te vragen of het babybedje ter plaatse wel geschikt en veilig is voor jouw kindje? Het instant reisbedje van AeroMoov zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden! Het is superlicht en compact en je neemt het overal mee naartoe. Bovendien beantwoordt het aan de strengste veiligheidsnormen.
Een instant reisbed van AeroMoov

Heb je binnenkort een vakantie gepland? Wil je zorgeloos kunnen genieten zonder je af te vragen of het babybedje ter plaatse wel geschikt en veilig is voor jouw kindje? 

Het instant reisbedje van AeroMoov zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden! Het is superlicht en compact en je neemt het overal mee naartoe. Bovendien beantwoordt het aan de strengste veiligheidsnormen.

Aeromoov reisbed

Een weekendje weg? Ben je al aan het dromen van de zomervakantie? Dat is ook ook een berg babyspullen meezeulen. Het Aeromoov reisbedje komt dan zeker van pas.

Opgeplooid in de opbergtas neemt dit bedje heel weinig plaats in en weegt het nog geen 5 kg! Zo heb je veel meer plek om andere fijne zaken mee te nemen!

Bovendien zet je dit reisbed ook als box/park op, daarin kan je baby zich helemaal laten gaan.

Dankzij de transparante zijden kan je jouw enthousiaste ukkepuk ook mooi in de gaten houden. Superhandig, je hebt een box/babypark en bed in-één, dat je makkelijk en snel van plaats verandert. Een must op je geboortelijst!

 

Maak het jezelf gemakkelijk met een Aeromoov bedje

In enkele seconden zet je het reisbed in een andere kamer op en kan je kindje in alle rust heerlijk wegdromen. Tot je baby 6 kg weegt, kan je het tussenniveau gebruiken zodat je niet te diep hoeft te reiken.

Het reisbed van Aeromoov groeit mee met je kindje

Zodra je kleintje wat groter wordt, gebruik je de Aeromoov matras in zijn volledige lengte onderaan het bedje. AeroMoov heeft bovendien een passend hoeslakentje voor deze comfortabele matras.

Je bent zelf, als ouder, volledig gerust als je kindje een dutje doet of heerlijk aan het spelen is in het reisbedje van Aeromoov. Tijd voor wat tijd voor jezelf, YAY, dat horen wij graag! Neem jezelf dat boek dat je al zolang wilt lezen, neem even die kostbare tijd voor jezelf!

Kies in de eerste plaats voor de veiligheid van je kindje

Dit campingbed kan je ook perfect uitbreiden met superhandige accessoires van Aeromoov. Zo bescherm je je kindje tegen de UV stralen met het zonnescherm en tegen vervelende insecten met het handige muskietennet dat je eenvoudig monteert aan het reisbedje. #handig

Aeromoov zonnescherm

De zonnekappen van Aeromoov beschermt jouw kleine schat tegen de schadelijke UV stralen. Je kan jouw kindje dus zorgeloos laten spelen of slapen in het zonnetje met de superhandige Aeromoov zonneschermen. Je bevestigt dit zonnescherm gemakkelijk met klitteband.

Dagje naar het strand? Handig en licht om mee te nemen, hoera! 

Aeromoov muggennet

Het Aeromoov muskietennet beschermt jouw kleintje tegen vervelende insecten tijdens het slapengaan. Erg handig in de zomer als je kindje buiten aan het spelen is of bij het slapengaan.

Met het AeroMoov Instant reisbedje hoef jij je om tripjes/vakanties alvast niet druk te maken. Bovendien is dit bedje ook ideaal om mee op vakantie te nemen of als je kindje gaat logeren.

Hij is ook lekker compact en je ruimt ‘m ook net zo snel weer op.

Birgit Roobol testte het Aeromoov travel bed uit voor ons. Check hier wat zij ervan vindt. :-)

Een nachtje weggaan met een kleintje is zo makkelijk nog niet. Gelukkig is de Aeromoov een superhandig bedje dat je inderdaad (ja, ik geloofde het in eerste instantie ook niet) binnen een paar seconde opzet. Hij is ook lekker compact en je ruimt ‘m ook net zo snel weer op. Handig voor een logeerpartijtje maar bijvoorbeeld ook om mee te nemen naar het strand.

 

Gaëtan van Aeromoov licht de werking van het bedje hieronder toe.

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden