Hygge: gezellig in de winter

Hygge. Een woord dat we steeds vaker tegenkomen. 'Hygge' is de Deense variant van gezelligheid en knusheid, één van de belangrijkste begrippen volgens Deense normen, en dat begrijpen we bij De Gele Flamingo maar al te goed.

Zeker tijdens de winter is 'hygge' alom te vinden. Denk aan kaarsjes aansteken, vrienden en familie uitnodigen en gezellig samen onder een dekentje kruipe
Hygge: gezellig in de winter

Hygge. Een woord dat we steeds vaker tegenkomen. 'Hygge' is de Deense variant van gezelligheid en knusheid, één van de belangrijkste begrippen volgens Deense normen, en dat begrijpen we bij De Gele Flamingo maar al te goed.

Zeker tijdens de winter is 'hygge' alom te vinden. Denk aan kaarsjes aansteken, vrienden en familie uitnodigen en gezellig samen onder een dekentje kruipen.

Een lekker knus hoekje kan je ook voor je kinderen creëren. Ontwerp een plekje waar ze tot rust kunnen komen, een boekje kunnen lezen of een middagdutje kunnen doen. Kleed alles aan met dekentjes en kussentjes en jawel, hygge it is!

Onze favoriete "hygge artikelen" vind je in deze blogpost.

 

Het allernieuwste Candy Home speelhuisje van Nobodinoz is ideaal om te rusten, spelen, lezen, knuffelen... Leuk in de woonkamer, slaapkamer en zelfs in de tuin tijdens de warme maanden. Een siesta in de zon, waarom niet!

 

Cinnie! Wie kent 'm niet? Dit giga knuffelkonijn is het leukste vriendje voor jouw kindje. Ideaal om op te liggen, rusten, lezen of televisie te kijken. 

 

Heerlijk wegzakken in een zitzak, ideaal voor kindjes van 1 tot 10 jaar, hoewel mama en papa er ook nog steeds in kunnen zitten ;-). Zitzakken van Nobodinoz en Fayne.

Heerlijk tijdens de kille wintermaanden: maak een  chillplekje met een klamboe. Je kan deze bevestigen boven het wiegje/bedje van je kindje, maar kan ook in een charmant hoekje opgehangen worden. Deze boho canopy van Cotton & Sweets is favoriet. Combineer deze met het grote boho junior nest. Kruip je er al gezellig bij?

 

 

 Kleed je woonkamer of kinderkamer aan met een mooi tapijt en je krijgt meteen een andere look. De hippe tapijten van Lorena Canals zijn superzacht voor de kleine voetjes. Extra top: je kan ze zelf wassen in de wasmachine. Enkele kussens erbij en popcorn: klaar voor jullie tekenfilmmarathon!

 

Kussens op de foto's: Velvet kussens van Heart of Gold, regenboogkussen en kussen met sterren Nobodinoz, Hartjeskussen van Cotton & Sweets.

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden