How to throw a "Dino Party"!

Is jouw mini ook zo dol op dino's? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Verjaart jouw kindje binnenkort en heb je zin om eens helemaal "over the top" te gaan? Denk: dino piñata'scoole dinobordjes en lekkere homemade dinokoekjes? In deze blog geven we je alvast wat leuke feestideetjes! Grrrrr!
How to throw a

Is jouw mini ook zo dol op dino's? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Verjaart jouw kindje binnenkort en heb je zin om eens helemaal "over the top" te gaan? Denk: dino piñata's, coole dinobordjes en lekkere homemade dinokoekjes? In deze blog geven we je alvast wat leuke feestideetjes! Grrrrr!

 

Waaooo. Breng je gasten alvast "in the mood" met deze toffe invitations van My Little Day. Wedden dat ze nog nooit zo'n stoere uitnodiging gekregen hebben?

 

Go crazy met de decoratie! De Ginger Ray folieballonnen in dino thema zijn superleuk gemixt met andere groene ballonnen of ballonnen met dinoprint van My Little Day. Een dino piñata op het verjaardagsfeestje maakt het helemaal af + het is de ideale activiteit op het feestje! 

 

Om helemaal in één thema te vieren kan je bordjes, rietjes, servetten, confetti en decoratie op elkaar afstemmen of lekker mixen en matchen.  Hoe cool zijn de Ginger Ray bekertjes met dinostaart!

 

Een traktatie voor de gasten? Dat met deze coole cadautasjes van Talking Tables.
 

 De jarige kan zijn/haar kaarsjes uitblazen in stijl, met de leuke dinokaarsjes van My Little Day. En een verjaardagsfeest is geen verjaardagsfeest met deze handmade kroon van Liezelijn! (Extra handig: je verandert de button met leeftijd gewoon ieder jaar!)

 

 

Op zoek naar een cadeautje in thema voor de jarige job?
Hier vind je allerlei ideetjes.

 Een ander partythema? Klik hier voor meer party inspo.


 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden