Hoe je aftellen naar Kerst nóg leuker kan maken?

Christmas is coming soon! Zijn jullie ook al helemaal 'in the mood' voor Kerstmis? Je kan het aftellen naar dit heerlijke feest ook nog leuker maken. Lees hieronder hoe! 

Hoe je aftellen naar Kerst nóg leuker kan maken?

Christmas is coming soon, het aftellen kan bijna beginnen yayyy!🤩 Zijn jullie ook al helemaal klaar voor de gezelligste periode van het jaar? Je maakt aftellen naar deze zalige kerst nog leuker met de leukste adventskalenders! Herinner je de adventskalender van vroeger nog? Een volledige kalender gevuld met chocolaatjes, heerlijk toch?

Zo fijn om samen met je kiddo af te tellen naar kerst met een geweldige adventskalender. Wij hebben de leukste kerstkalenders die je volledig naar eigen smaak kan invullen!

De adventskalender komt uit een oude traditie uit de negentiende eeuw. Ook toen leefde men al enorm toe naar het kerstfeest en was de adventskalender een hulpmiddel om er nog sterker naartoe te leven.

Op deze manier telde men af van 1 december naar 24 december, kerstavond. Later verschenen de kartonnen kalenders met 24 vakjes, die iedere dag een chocolaatje bevatten. Maar het kan nog leuker, en bovendien, nog duurzamer!

Duurzame adventskalenders

De adventskalender van Liewood (€85) is gemaakt van organisch katoen en een echt feest om op te hangen. Je vult de kerstkalender makkelijk met kleine leuke cadeautjes. Bovendien zorgt deze kalender voor jaren plezier. Je bergt 'm nadien makkelijk op om het volgende jaar opnieuw te gebruiken.

Ook heel leuk is de Christmas Stockings adventskalender van Ginger Ray (€14,95). Dit zijn 24 mega schattige sokken die je vult met de origineelste cadeautjes. Je hangt ze makkelijk op met het bijgeleverde koord. Ook hier beleef je jaren plezier aan!

Konges Slojd (€ 78) heeft ook een super mooie herbruikbare adventskalender. De kalender is gemaakt van organisch katoen en heeft een prachtig ontwerp. Aftellen tot kerst met je kleine Flamingo was nog nooit zo leuk! Na kerst berg je de kerstkalender eenvoudig op en beleef je er nog jaren plezier aan.

 

 

Originele ideetjes om je adventskalender te vullen

Er zijn tal van originele cadeautjes die je in je adventskalender verstopt. Zo kan je lieve briefjes of boodschapjes schrijven voor je kiddo. Ook leuk om er een gelukskoekje in te stoppen. Een leuke boodschap en een lekker koekje, ideaal!

Opdrachtjes zijn ook altijd een topper. Wedden dat je mini-me het ook superfijn vindt als zij/hij een briefje krijgt met "Jij mag kiezen wat we eten vanavond!" of "Je mag een beetje langer opblijven om samen een film te kijken"!

 

 

 

Ook altijd leuk om de favoriete activiteiten van je Flamingo samen uit te voeren. Als je kindje van kleuren houdt, stop je er toch gewoon een leuke kleurplaat in die je dan samen inkleurt. Houdt je kindje meer van puzzelen dan kan je samen jullie leukste puzzel maken. Of je speelt samen het favoriete gezelschapsspel van je kleintje, dat is ook altijd fijn!

Natuurlijk blijven snoepjes, koekjes en chocolaatjes een top kerstkalender cadeautje. Kindjes zijn er dol op!

Koester wat extra quality-time in deze gezellige periode!

Cadeautjes voor in je adventskalender

Toch op zoek naar een klein cadeautje voor in je adventskalender?

De speeldiertjes van Schleich en Maileg doen het altijd goed! Ze zijn superfijn om te verzamelen, hier scoor je zeker en vast mee in de adventskalender.

Ook stickers of tattoo's zijn supertof om als mini-cadeautje te geven. Voor de dino fans onder ons, is er een mega stoere dino tattoo set.

Kleurt je kindje graag? Dan is het ook altijd leuk om nieuwe kleurpotloodjes, wasco's of stiften in je adventskalender te stoppen. Zo heb je een coole metallic kleurpotloden set of een skin tones wasco set. Een echte musthave voor de kleurfans onder ons! Bekijk alle sets hier

Ook schattige haaraccessoires, zoals die van Mimi & Lula zijn perfect om in de adventskalender verstoppen. Als je een setje koopt van verschillende haaraccessoires, kan je iedere dag een ander accessoire geven. Hoe leuk is dat?

Wedden dat je zeker ook scoort met een nagellakje of make-upje van Rosajou. Helemaal safe en op maat gemaakt voor kids. Echt een ideaal cadeaut voor de aftelkalender voor kerst.

Past je cadeautje net niet in het vakje van de adventskalender? No worries, dan kan je er een briefje in steken met een hint waar het cadeautje verstopt ligt, nóg leuker! 😉

Je kan de zotste en origineelste cadeautjes in een adventskalender stoppen. Varieer tussen geschenkjes en originele opdrachtjes/boodschappen/activiteiten en maak jouw kerstkalender fantastisch leuk. Maak aftellen tot kerst een leuke activiteit en geniet van het samenzijn in deze gezellige periode.

Geniet van het aftellen naar Kerst!

Bekijk hier alle adventskalenders in onze shop & tel samen met je kiddo af naar de gezelligste periode van het jaar!

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden