Hoe hou je je kiddo's bezig tijdens het Kerstfeest?

Hoe hou je je kiddo's bezig tijdens het Kerstfeest?

Yayyy, nog eventjes en het is zover! Kerstmis!😍 Een zalig feest met je familie, zo cosy! Je kinderen bezighouden met kerst, het kan soms een echte uitdaging zijn. Herken jij dit ook? Je kan geen enkele zin afmaken voor je kind aan je broek hangt? Of je kan je geen meter verplaatsen voor je kind 5 keer luidkeels MAMA (of PAPA) roept? Wij verzamelden in deze blog de leukste kerstactiviteiten voor jouw kiddo's!

De leukste spelletjes voor je kiddo

Het leukste creatieve speelgoed

De meeneem krijtbordjes van Jaq Jaq Bird zijn ideaal om mee te nemen naar jouw kerstfeest. Laat je kindje lekker tekenen en kleuren. De krijtjes zijn stofvrij en zijn superfijn om mee te kleuren. Wil je Flamingo graag een nieuwe tekening maken? Dan maak je de bladzijdes eenvoudig en snel schoon met een natte doek of met babydoekjes. Superhandig én ook superleuk! Je gebruikt de herbruikbare krijtboekjes al vanaf een leeftijd van 3 jaar.

Ook leuk zijn de magneetsets van Tiger Tribe en Janod. Een fantasierijk en magnetisch spel die de creativiteit en concentratie van je kleintje stimuleert. Superhandig om mee te nemen én ook nog eens urenlang spelplezier, wat een topper! Ook deze sets gebruik je vanaf een leeftijd van 3 jaar.

Met de antislip siliconen placemat van Super Petit wordt elke maaltijd een feest. Je neemt deze placemat eenvoudig mee op stap en je kindje kan zich zalig creatief bezig houden! Als je opnieuw wil tekenenveeg je deze eenvoudig uit. Supertof!

Uren spelplezier met deze toppers

Voor de allerkleinsten is het multifunctioneel speelgoed van Dëna echt fantastisch! Supermooi om naar te kijken, zacht en veilig om op te bijten en aan te voelen, kortom het perfecte speelgoed voor jouw kleine spruit. Laat de creativiteit van jouw Flamingo de vrije loop met de superleuke siliconen sets van Dëna.

Dé topper voor kids vanaf 2 jaar (tot ongeveer 6 jaar) is de Timio muziek- & audiospeler. Je kleintje is uren zoet met de verschillende discs, gemakkelijk te verwisselen door kleine kinderhandjes. Het ideale kameraadje van je kiddo om te leren en om naar muziek of verhaaltjes te luisteren (met allerlei thema’s). Er zijn verschillende uitbreidingsets beschikbaar en een handige hoofdtelefoon.

Uren plezier met de popjes van Paola Reina, Minikane of Olli Ella. Je kindje kan dan moedertje of vadertje spelen met haar eigen popjes. Je kiddo creëert haar of zijn eigen rollenspelletjes, hoe leuk?! Uren plezier voor jouw kleine spruit. Ook leuk om wat leuke accessoires mee te nemen, zo is je kindje er uren zoet mee! 

 

Gezellig samen spelen

De plezantste gezelschapspelletjes

Superleuk om samen te spelen met de zusjes, broertjes, nichtjes of neefjes op het kerstfeest.

Voor de kleine Flamingo's is het memo spel van Little Dutch echt een topper. Met dit spel leren ze bloempjes en vlindertjes kennen. Daarnaast traint je kiddo ook zijn of haar geheugen en leert hij of zij spelenderwijs vaardigheden zoals concentratie en spelontwikkeling. Ideaal vanaf een leeftijd van 3 jaar. Ook het Lotto spel van Little Dutch is super vanaf 3 jaar.

Ook Janod heeft een divers assortiment aan spelletjes voor verschillende leeftijden. Van balanceerspelletjes tot kegelspelletjes tot een kwartet. Superfijn om samen met de familie te spelen. Hier beleven jullie vast uren plezier aan!

Liewood heeft fantastische spelletjes voor de hele familie. De 4 op een rij van Liewood zorgt voor fijne speelmomenten. Perfect voor een leeftijd vanaf 6 jaar. Ook het Taryn Kalaha spel van Liewood is een echte hit! Of maak je liever een domino parcours? Dan het is het domino spel echt iets voor jou! Ontdek alle Liewood toppers hier!

Ontdek alle gezelschapspelletjes hier!

Samen creatief spelen

Kleuren jij en je nichtjes, neefjes, broertjes of zusjes graag? Dan zijn de OMY posters te gek! Een mega poster in een leuk thema die je samen inkleurt, hoe gezellig is dat?! Als je poster klaar is, kan je hem ook inkaderen. Leuk om bij de grootouders op te hangen! 😉

Het is ook geweldig om samen te puzzelen. We hebben superveel zalige puzzels in ons assortiment. Er zijn puzzels voor elke leeftijd, elk niveau en in de coolste thema's. Ben je fan van prinsessen? Of hou je meer van het dino thema? Je vindt het allemaal op onze webshop!

Of neem gewoon je Connetix Tiles of Magna-Tiles set mee en je kiddo zal vast niet snel meer aan je broek hangen! 😉 Met magnetisch bouwen creëer je de coolste 2D en 3D bouwwerken. Je triggert je kids hun fantasie en hun creativiteit gaat de vrije loop. Uren bouwplezier voor de kids en uren gezellige babbels voor jou! Win-Win!

 

Dit waren een aantal leuke ideetjes die je kiddo's tijdens kerstavond en kerstmis kunnen doen. We hopen jullie wat geïnspireerd te hebben. Geniet van je kerstfeestje en neem de tijd om met verre familieleden bij te praten zonder dat je kids je aandacht opeisen. 😉 We wensen jullie alvast een super fijne kerst en een zalig eindejaar toe!

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden