Hoe bescherm je je baby bij hitte?

Hete zomerdagen en zwoele nachten op komst! Hoe bescherm je je baby'tje nu het best tegen de zon en de hitte? Met deze tips & tricks helpen we je alvast op weg.
Hoe bescherm je je baby bij hitte?

Hete zomerdagen en zwoele nachten op komst! Hoe bescherm je je baby'tje nu het best tegen de zon en de hitte? Hoe ben je lekker veilig in de zon met je kleine uk? Met deze tips & tricks helpen we je alvast op weg.

Hou je ervan om lekker te wandelen met je baby? Doe dit dan best 's ochtends. De temperatuur is nog een stuk lager en laten we eerlijk zijn, met een baby in huis begint je dag toch meestal lekker vroeg 😉! 

Op een warme zomerdag kleed je je kindje bij voorkeur in lichte, katoenen of linnen kledij en geef je best voorkeur aan lichte kleuren die de zon weerkaatsen. De rompertjes van Timboo (€16,95) zijn heerlijk zacht en temperatuur regulerend, lekker fris in de zomer!

Toch graag een lakentje voor je kleine uk? De superzachte swaddles van Konges Slojd en Nobodinoz zijn ideaal als dekentje in de zomer. Voor 's nachts raden we de zalige slaapzakjes in tetrastof van Nobodinoz  (vanaf €39,95) of Jollein (vanaf €19,95) aan.

 

Zonnehoedjes & zonnebrilletjes

Een zonnehoedje is ook echt een must op warme dagen. Voor de allerkleinsten kan je ook kiezen voor een model dat de nek beschermt.

Supercute maar ook onmisbaar: de baby zonnebrilletjes van Izipizi! Vaak onderschat, maar de ogen van je baby zijn erg kwetsbaar! Ook de oogjes moeten goed bescherm worden tegen kwetsbare zonnestralen.

De Izipizi zonnebrillen zijn onze all time favorites! De glazen zijn gemaakt van 100% polycarbonaat en beschermen je kleine flamingo tegen schadelijke UV stralen. Deze coole kinderzonnebrillen zijn ook geschikt voor onze kleine avonturiers, want de oren zijn steeds flexibel. Ze kunnen dus tegen een stootje!

 

YAY, UV beschermende swimwear

Een beetje afkoelen met water is zeker goed! Tussendoor een extra badje als je merkt dat je baby het te warm heeft, is fijn. Kies dan voor lauwwarm water. Je kan het badje ook buiten in de schaduw geven. Een UV-beschermende swimwear is in het zwembadje ook heel fijn, al is het dan ook nog steeds belangrijk om je kindje steeds goed in te smeren met zonnebrandcrème.

 

Welke zonnecrème gebruik je?

Onze toppertjes van Naïf en Linea Mamma Baby bevatten geen schadelijke stoffen en zijn makkelijk uitsmeerbaar. Bovendien hebben ze geen witte waas. Makkelijk!

De zonnecrème van Naïf heeft beschermingsfactor 50. Deze is gemaakt op basis van minerale filters speciaal voor de huid van je kleine baby. De zonnebrandcrème is geschikt voor zelf het lichaam als het gezichtje van je kleintje, beschermt tegen UVA & UVB straling.

De Naïf zonnecrème bevat geen minerale oliën, zo is deze zonnebrandcrème ook meteen geschikt voor de meest gevoelige huid! #handig

 

Aeromoov Air Layers voor onderweg

Moet je de auto in? Dan zijn de Air Layers van Aeromoov (vanaf € 29,95) een must! Gedaan met klamme haartjes en vochtige ruggetjes. De structuur binnenin het matje vormt een luchtlaagje tussen de baby en de autostoel. Dit luchtlaagje kan niet ingedrukt worden en zorgt voor constante luchtcirculatie. De Air Layer voert alle warmte af en laat frisse lucht circuleren, wat de kans op oververhitting vermindert.

Ook in de buggy, wanneer je kindje kan zitten, past de Air Layer groep 1 prima!

Vind alle musthaves om je kindje veilig in de zon te houden hier!

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden