Help! Welke babyfoon is de beste?

Onze Flamingo & geboortelijsten expert, Evie, geeft graag een woordje uitleg over de verschillende babyfoons. Je vindt heel wat verschillende merkjes & modellen terug online bij ons. Hoe weet je welke je moet kiezen? Ga rustig even zitten & ontdek het allemaal hieronder!
Help! Welke babyfoon is de beste?

Onze Flamingo & geboortelijst-expert, Evie, geeft graag een woordje uitleg over de verschillende babyfoons. Je vindt heel wat verschillende merkjes & modellen terug online bij ons. Welke babyfoon is de beste? Is een babyfoon met camera nodig? Waarom een babyfoon zonder camera? Ga rustig even zitten & ontdek het allemaal hieronder!

 

Babyfoons zonder camera

Je vindt heel wat verschillende babyfoons terug bij De Gele Flamingo zonder camera. Onze babyfoons zonder camera zijn de volgende:

 • Alecto DBX112 - DBX125 - DBX80: De DBX80 babyfoon van Alecto heeft een groter bereik, handig bij grotere tuinen of grote huizen.
 • Avent SCD725/26 DECT: Deze babyfoon heeft een speciale nachtmodus voor een rustgevende omgeving voor jou en je baby.
 • Avent DECT Babyfoon SCD734/26: Deze babyfoon heeft een wondermooie sterrenhemel.
 • Avent Babyfoon SCD711/26 DECT

De DECT technologie zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de enige bent die meeluistert en dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken. Dit is vooral handig als je op een gelijkvloers of appartement woont. Ook ideaal voor grootouders!

 

Babyfoons mét camera en zonder wifi

Je vindt ook heel wat babyfoons terug van Avent & Alecto bij ons mét een camera, maar zonder wifi. Dit soort babyfoons zijn vooral handig voor ouders met een verdiep of meerdere trappen, ouders die meerdere kids tegelijk wensen in het oog te houden. Ontdek ons ruime aanbod aan babyfoons mét camera, zonder wifi:

 • Avent Babyfoon SCD835: Deze babyfoon heeft hele leuke muziekjes & lichtjes, opvallend beter dan andere babyfoons. Erg handig dus!
 • Avent Video Babyfoon SCD831/26
 • Alecto Babyfoon Met Camera DVM-71BK: Een heel groot voordeel met deze babyfoon is dat je deze kan uitbreiden tot 4 camera's! #handig
 • Alecto Babyfoon Met Camera DVM-64
 • Alecto Babyfoon Met Camera DVM-75
 • Alecto Babyfoon Met Camera DVM-140
 • Alecto Babyfoon Met Camera DVM-275
 • Alecto Babyfoon Met Camera DVM-200

Prijs bij dit soort babyfoons mét camera wordt bepaald door de grootte van het scherm & hoe beweeglijk de camera is. De babyfoons met een iets hogere prijs zijn dan deze met grotere schermpjes & vaak ook op afstand beweegbare camera's.

 

Babyfoons mét camera én wifi

 • Alecto Babyfoon Met Camera DVC-165 IP: Deze babyfoon geeft je de mogelijkheid om via een app op je smartphone of tablet je kindje in de gaten te houden vanop een afstand.
  Handig bij deze babyfoon als er een babysit op je kindjes komt passen, geef haar dan zeker een tablet waarop ze kan meevolgen. Laat nooit je gsm achter. Je kan zelf je baby'tje blijven monitoren via je gsm aangezien deze met de camera verbonden is via het internet. #handig

 • Avent Babyfoon Connected Met App SCD921/26: Dit is de laatste nieuwe babyfoon met camera en wifi. Het beeldkwaliteit van deze babyfoon is veruit de beste in ons assortiment, dat gaat ook gepaard met een hoger prijskaartje. Je kan deze babyfoon helaas niet uitbreiden met een extra camera.

 

Monitor systeem met camera

De Owlet Duo Smartsock geeft je als ouder een compleet beeld van het welzijn van je baby. Je doet het sokje aan het voetje van je kleine schat & kan zo de hartslag, saturatie (zuurstofniveau), temperatuur, beweging, etc. monitoren vanop een afstand.

Alle gegevens worden doorgestuurd naar een app op je gsm waardoor je vanop een afstand je kindje voortdurend in de gaten kan houden. De camera is hier ook weer beveiligd via een beveiligd netwerk.

 

OYO Aerosleep Babymonitor + Camera OYO

Met de slimme babymonitor Oyo van Aerosleep inclusief camera, slaap jij als ouder op je beide oren. De monitor bestaat uit een luierclip met dockingsstation en HD camera die je verbindt met je smartphone. Zo weet jij alles over je baby, ook als je niet naast het wiegje staat.

Wij raden deze babymonitor zeker aan als je als ouder aangeeft heel ongerust of bang te zijn, ouders die aangeven een kind te hebben met medische problemen of een kindje hebben verloren. Ouders die te kennen geven dat een arts dit aanbevolen heeft.

 

Bekijk hier alle babyfoons nog eens samen. Heb je nog een vraag of is er nog iets niet helemaal duidelijk? Neem dan zeker contact met ons op.

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden