Een ballenbad in huis?

Een ballenbad in huis? Yessss! Helemaal mogelijk met de supermooie ballenbadjes van Misioo! Safe, lekker zacht én pretty in your interior!

Hoe kies je zo'n glijbaan? En wat vinden de ouders er nu eigenlijk van?

Een ballenbad in huis?

Een ballenbad in huis? Yessss! Helemaal mogelijk met de supermooie ballenbadjes van Misioo! Safe, lekker zacht én pretty in your interior!

Hoe kies je zo'n ballenbad? En wat vinden de ouders er nu eigenlijk van?

 


Misioo is een Europees merk en ontwerpt prachtig speelgoed met oog voor esthetiek. Misioo is wereldleider op het gebied van designballenbaden.  De ballenbadjes, glijbanen en speelmatten passen dus ook gewoon geweldig in jouw interieur!

De items zijn verfijnd en sluiten perfect aan bij wat ouders ook leuk vinden. De producten zijn ook wasbaar, dat is wel handig met knoeiende kindjes in huis.

 


 

En wat vinden de ouders ervan? We vroegen het aan twee instamama's!

Mama Anne (@anneengeringh op Instagram): "Het kan allemaal niet gek genoeg als ze samen in de ballenbak zitten😊! Lou gooit keurig balletje voor balletje alles over de rand...

En Juul spring het liefste zo hard mogelijk in de bak! Kortom, de meiden vermaken zich heerlijk met de ballenbak van Misioo!"

 

Shanah, @borrie_n_lex op Instagram (mama van Boris en Lex)  over het XXL ballenbad van Misioo:

"Na het plonzen in het zwembad tijdens de zomer plonzen de jongens deze winter in hun XXL ballenbad, hier kunnen ook prima bommetjes in gemaakt worden 😉!

Het gtote formaat is echt ideaal voor de wat oudere kleuter. Mijn jongens zijn 3 en 4 en hebben ruimte zat als ze er met z'n tweetjes inzitten. Het ballenbad is dé ideale verstopplaats en ze doen me regelmatig schrikken als ik de kamer binnenkom.

Vaak krijg ik de vraag:  "Is  zo'n ballenbad net niet veel opruimwerk?" Nou, ik geef de jongens elk een mand om ballen op te rapen en die moeten ze dan van een bepaalde afstand om ter snelst terug in het ballenbad gooien.

Geen probleem hier, dus 😊! Ik ben er zeker van dat we er nog lang plezier aan zullen beleven!"

Hoe kies je nu zo'n ballenbad? We raden een rond of vierkant XL  ballenbad aan voor kindjes vanaf +-6 maanden (wanneer je kindje alleen kan  zitten) t.e.m. 4 jaar. Het grotere XXL ballenbad is zeker ook leuk voor wat grotere kindjes.

Je koopt het ballenbad in de kleur en vorm die je mooi vindt én kiest ook zelf de kleur van je ballen. Zo kan je lekker mixen in de kleuren die jij en je kleine flamingo mooi vinden (of de kleuren die mooi je interieur passen 😉)

Met 200 ballen is het ballenbad voor de helft gevuld.

Ga jij voor baby pink én pearl? Of mix jij liever gold met white en transparant? 

Gekleurde ballen of liever monochrome? 

 

 


Ben jij heel bewust met het milieu bezig? Dan is het nieuwe eco ballenbad misschien wel wat voor jullie? Deze zachte ballenbak is gemaakt van eco foam. Net zoals alle ballenbaden van Misioo is de hoes wasbaar in de machine op 30 graden.

Ook de ballen zijn BPA-vrij en dus 100% veilig voor je kleintje.

Het éxtra leuk maken? De glijbaan van Misioo werd speciaal ontworpen om in het ballenbad te glijden! Een prachtig design in duurzaam hout. De handvaten maken het makkelijk om hem te verplaatsen.

 

Bovendien is de glijbaan inklapbaar, dus zet je 'm snel aan de kant of berg je 'm snel op wanneer er bijvoorbeeld gepoetst moet worden. 😃


Benieuwd geworden? Ontdek alle producten van Misioo hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden