Een ballenbad in huis?

Een ballenbad in huis? Yessss! Helemaal mogelijk met de supermooie ballenbadjes van Misioo! Safe, lekker zacht én pretty in your interior! 
Een ballenbad in huis?

Een ballenbad in huis? Yessss! Helemaal mogelijk met de supermooie ballenbadjes van Misioo! Safe, lekker zacht én pretty in your interior!

 


Misioo is een Europees merk en ontwerpt prachtig speelgoed met oog voor esthetiek. Misioo is wereldleider op het gebied van designballenbaden.  De ballenbadjes, glijbanen en speelmatten passen dus ook gewoon geweldig in jouw interieur! De items zijn verfijnd en sluiten perfect aan bij wat ouders ook leuk vinden. De producten zijn ook wasbaar, dat is wel handig met knoeiende kindjes in huis.

 


 


Hoe kies je een ballenbad? We raden een rond of vierkant XL  ballenbad aan voor kindjes vanaf +-6 maanden (wanneer je kindje alleen kan  zitten) t.e.m. 4 jaar. Het grotere XXL ballenbad is zeker ook leuk voor wat grotere kindjes. Je koopt het ballenbad in de kleur en vorm die je mooi vindt én kiest ook zelf de kleur van je ballen. Zo kan je lekker mixen in de kleuren die jij en je kleine flamingo mooi vinden (of de kleuren die mooi je interieur passen 😉) Ga jij voor baby pink én pearl? Of mix jij liever gold met white en transparant?

 


Ben jij heel bewust met het milieu bezig? Dan is het nieuwe eco ballenbad misschien wel wat voor jullie? Deze zachte ballenbak is gemaakt van eco foam. Net zoals alle ballenbaden van Misioo is de hoes wasbaar in de machine op 30 graden. Ook de ballen zijn BPA-vrij en dus 100% veilig voor je kleintje.

 

 

 

Het éxtra leuk maken? De glijbaan van Misioo werd speciaal ontworpen om in het ballenbad te glijden! Een prachtig design in duurzaam hout. De handvaten maken het makkelijk om hem te verplaatsen. Bovendien is de glijbaan inklapbaar, dus zet je 'm snel aan de kant of berg je 'm snel op wanneer er bijvoorbeeld gepoetst moet worden. 😃
Benieuwd geworden? Ontdek alle producten van Misioo hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winkelmandje

×

Subtotaal