De zachtste warmteknuffels van Senger

De zachtste warmteknuffels van Senger

Een zacht én lekker warm vriendje voor jouw kleine baby, de knuffels en warmtekussens-in-één van het Duitse Senger Naturwelt zijn zacht en onvervangbaar, bovendien gaan ze jarenlang mee. 

 

Hoe mooi zijn de lieve warmtekussens van Senger Naturwelt? De zachte ganzen en beren zijn een echte hype dit moment, en dat begrijpen we heel goed! In de gans zit een uitneembaar katoenen zakje met speltkorrels. Dit zakje warm je makkelijk op in de oven, zodat de gans warmte afgeeft. Ideaal voor de frissere maanden, om het lekker knus en gezellig in het wiegje of bedje van je kleintje te maken. Een fijn item op je geboortelijst of leuk om cadeau te geven! Het warmtekussen is bovendien ook fijn voor een zwangere mama!

 

 

De schattige beren van Senger, gemaakt van organische pluche, hebben een katoenen zakje met kersenpitjes, die je ook makkelijk opwarmt.  Dit teddy'tje is gemaakt van pure lamswol en heerlijk zacht.  Zowel de ganzen als beren worden gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen, zo hoef je dus niet ongerust te zijn als je mini het knuffeltje in de mond neemt. Ook cute: het rammelaartje met teddybeertje!

 

Welke kies jij? De beer, gans of XL gans?  Je warmt ze makkelijk op in de oven (10 min op 75 graden) of legt ze eventjes op de verwarming. Extra cool: je kan het zakje met spelt of kersenpitjes ook een half uurtje in de diepvries leggen. Tijdens warme nachten heeft je kindje dan ook een zalige, koele knuffel in bed. ❤ 

 

Ontdek alle warmteknuffels van Senger Naturwelt hier.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden