Bio billendoekjes van WaterWipes

Wat een uitvinding. De oprichters van dit leuke merk gingen zelf op zoek naar een goed alternatief voor billendoekjes, omdat ze zagen dat de huidige babydoekjes vol zaten met chemicaliën. Dat moest anders en zo kwam Water Wipes dus tot leven. En wat zijn we hier blij mee!

Wij geven je in deze blog graag wat meer uitleg over deze handige billendoekjes én we geven ook enkele mama's het woord die de WaterWipes hebben uitgetest. YAY!

Bio billendoekjes van WaterWipes

WaterWipes ingrediënten

De WaterWipes doekjes bestaan uit 99,9% water en een druppel grapefruit extract. Er worden geen bewaarmiddelen of andere chemicaliën gebruikt bij de ontwikkelen van deze zalige billendoekjes. Doordat zij zo weinig ingrediënten gebruiken, zijn deze vochtige babydoekjes zuiverder dan katoen en water. YAY!

Vervallen WaterWipes na opening?

De Water Wipes zijn telkens verpakt in pakjes van 60 stuks. Het is belangrijk dat je één pakje binnen de maand opgebruikt als het geopend is, omdat er geen bewaarmiddelen werden toegevoegd.

Maar als je weet dat gemiddeld gezien er ongeveer 10 billendoekjes (per kind) per dag worden verbruikt en één pakje 60 doekjes bevat. Even snel rekenen 😄, dan komen we op één pakje per week. Perfect getimed dus, want één pakje zal dus nooit langer open zijn dan één maand waarbinnen je ze best opgebruikt. #handig

WaterWipes zonder chemicaliën

Wij zijn zelf een superfan van deze vochtige doekjes, net omdat deze doekjes geen toegevoegde chemicaliën bevatten. Dat zorgt ervoor dat de rode uitslag voorkomen wordt op de billetjes van je kindje.

Daarom zijn ze dus volledig geschikt voor de gevoelige huid van premature & pasgeboren baby's. Je gebruikt ze ook om de snoetjes van je kapoentje(s) terug schoon te maken! #handig

 

WaterWipes bio

Nog leuker! De Waterwipes doekjes zijn nu ook biologisch afbreekbaar. Bij Water Wipes zijn ze steeds op zoek naar innovatie en verbetering van hun product. Zo kwamen de volledig vernieuwde bio vochtige doekjes tot het leven.

Wat betekent dat nu echt: 'bio'? Deze afbreekbare vochtige doekjes zijn gemaakt van 100% recyclebare plantaardige vezels. Dat betekent dat de doekjes in 12 weken biologisch worden afgebroken. Daar worden wij natuurlijk hélemaal blij van!

De billendoekjes van Water Wipes vind je ook altijd terug in verschillende voordeelpakketten. Superhandig, want zo heb je thuis altijd een voorraadje als reserve liggen.

 

Waarom Water Wipes gebruiken?

Jouw kindje heeft bij de geboorte nog een super fragiele huid. De huid van een pasgeboren kindje is veel dunner dan die van een volwassene. Om deze huid op een goede manier te verzorgen, adviseren de verloskundigen in het ziekenhuis om enkel katoen en water te gebruiken of WaterWipes, YAY! Daar worden wij natuurlijk helemaal blij van.

WaterWipes bewaren in een aparte doekjeshouder?

Wij raden je aan om dit toch maar niet te doen. Je houdt deze billendoekjes het beste in eigen verpakking. WaterWipes bevatten geen extra conserveermiddelen of chemicaliën.

Daarom is het belangrijk dat je ze koel en droog bewaart. In eigen verpakking zitten deze doekjes in de beste omgeving.

Mag je de snoetjes van je kindje proper maken met Water wipes?

Yess! Dat kan zeker en dat maakt dat we telkens nog meer overtuigd geraken van de kracht  van Waterwipes. De Water Wipes bevatten 99,9% water en een druppel fruitextract. Omdat de doekjes zo zuiver zijn reinig je er zowel de billetjes, handjes als mondjes van je kindjes mee.

Enkele mama's testten dit product graag uit voor jullie!

 

Wij noemen ze “WAUWterWipes 🤍. 

Met de WaterWipes gaat het verschonen snel en gemakkelijk. De doekjes zijn vochtig, dik, zacht en ze hebben een neutrale, maar frisse geur! Hierdoor zijn de billetjes snel schoon en heb je niet zoveel doekjes nodig in vergelijking met andere merken. De doekjes zijn ook zo puur dat de billetjes van Juliette geen irritaties meer heeft, maar wel heerlijk zachte billetjes.

De verpakking is gemakkelijk te openen en sluit perfect af… de doekjes blijven hierdoor heerlijk vochtig! Handig in case of emergency… jullie weten wel wat ik bedoel 😅.

Daarnaast kan je de doekjes gebruiken voor het gezicht en de handjes. Een echte must have voor elke mommy (to be)! Dus voor de properste billetjes, snoetjes en handjes moet je gewoon de WaterWipes gebruiken.

We zijn fan van de WaterWipes!

Karolien Vanheusden

 

Je hoeft niet verder te zoeken, dit zijn de ALLER beste en fijnste baby doekjes!!

#tipvansaar :-) Je hoeft niet verder te zoeken, dit zijn de ALLER beste en fijnste baby doekjes!! Ik ben moeder van 3 meisjes en heb al aardig wat zulk soort doekjes gebruikt, maar ben echt mega positief verrast toen ik de WaterWipes mocht testen. Deze puurste baby doekjes zijn zijdezacht en ook nog eens biologisch afbreekbaar. En vergeet niet, je kunt hiermee echt alles mee schoonmaken ;-) 

@liefs.saar

 

 

5 - sterren mag je alvast geven. 

'Onze dochter (7 maanden) heeft veel last van een gevoelig huid en eczeem. Van de dermatoloog moeten we tijdens het verschonen zoveel mogelijk gebruik maken een washandje met enkel water. Maar aangezien deze WaterWipes voor 99,9% uit water bestaan, zijn ze voor ons perfect! Ik tegenstelling tot andere doekjes die we al geprobeerd hebben, zijn deze niet te nat en zeker ook niet te droog. Ze voelen zacht aan en maken goed proper. Wat voor ons ook nog een groot pluspunt is, is dat de verpakking heel goed afsluit. In tegenstelling tot bij andere doekjes moeten we er dus geen extra zakje of ander doosje rond doen om te voorkomen dat ze uitdrogen. Handig dus om ze mee te nemen op verplaatsing! Wij zijn fan!' 

Floore Peeters

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden