Blog door Pauline psnim.nl - webshoptip

Webshoptip: De Gele Flamingo

De Gele Flamingo, een webshop vol hippe en unieke accessoires voor baby’s en kids. In deze webshoptip vertel ik wat meer over de Gele Flamingo, en laat ik een paar must haves zien waar je kindje (en jij!) zeker wel blij van zal worden. Uiteraard zoals gewend, met inspirerende foto’s van allerlei leuks bij elkaar. Kijk mee!

Webshoptip: De Gele Flamingo

De Gele Flamingo, een webshop vol hippe en unieke accessoires voor baby’s en kids. In deze webshoptip vertel ik wat meer over de Gele Flamingo, en laat ik een paar must haves zien waar je kindje (en jij!) zeker wel blij van zal worden. Uiteraard zoals gewend, met inspirerende foto’s van allerlei leuks bij elkaar. Kijk mee!


Na maanden van voorbereidingen startte Sophie twee jaar geleden in augustus 2013 dan eindelijk haar webshop: De Gele Flamingo! De Gele Flamingo is ontstaan door irritatie over het feit dat al het hips en leuks niet op een plek te verkrijgen was voor haar kids. Als mama heb je gewoonweg minder tijd om op je gemak van hot naar her te gaan, om juist dat bij elkaar te shoppen wat je graag zou willen hebben voor je kids.

‘daaruit is het idee ontstaan om op één plaats een heel divers, continu wisselend assortiment aan te bieden van toffe maar vooral betaalbare accessoires, speelgoed en unieke musthaves. Elke dag blijf ik op zoek gaan naar nieuwe merken en producten die mij een ‘wauw’-gevoel geven’ -DeGeleFlamingo

En dat ‘wauw’-gevoel heb je echt wel als je naar de merkjes kijkt die er aangeboden worden. Om er een paar te noemen: A Little Lovely Company, Elodie Details, Baby’s Only, Fresk, Lodger, Noeser, Sebra, Sproet & Sprout. Dat zijn er enkele die je vast wel zult kennen al!

11_11

13_13

15Voor stoere jongentjes kun je zeker wel terecht bij De Gele Flamingo, deze te gekke zwarte houten gitaar van het Zweedse Kid’s Concept is echt heel cool. Heb je, net als ik een kind wat enorm van muziek en muziek maken houd dan is een gitaartje zeker een schot in de roos. Lekker rocken, of juist een klein pingel liedje… speelplezier gegarandeerd.

Helemaal hip op het moment zijn de lightboxen van A Little Lovely Company. Je hebt ze in A3, A4 en A5 formaat met diverse extra uitbreidingsets voor de letters en symbolen. Hij werkt op batterijen maar je kunt hem ook aan een adapter aansluiten. Ik ben echt enorm blij met deze leuke lightbox, elke week verzin ik iets nieuws om er op te zetten. Ik heb hem in de woonkamer staan zodat hij nu met de donkere avonden gezellig aan kan, maar op de kinderkamer, bij een verjaardagsfeest, of als je een webshop hebt en je staat op een leuke markt zou hij ook leuk zijn. De Gele Flamingo verkoopt een divers assortiment van A Little Lovely Company, zo ook het volgende item wat ik jullie wil laten zien.

10_10Namelijk het allerleukste ijsje wat je je kunt voorstellen. Een ijsjeslamp! Verkrijgbaar in wit, roze en blauw. Met een druk op het ijstoefje gaat het lampje aan, druk je er nog eens op gaat hij uit. Dat is voor kids ook erg makkelijk om aan en uit te zetten, want dit ijsjeslampje zou natuurlijk wel perfect op een nachtkastje staan! Welk kind word daar nu niet blij van? Maar ook als volwassenen zijnde mag je er blij van worden, want kijk nu hoe gezellig dit hierboven er uit ziet. Daar word je toch blij van als je even tijd voor jezelf hebt en je jezelf verwend met wat lekkers te snoepen.

5_54_4Nou is al dat speelgoed van je kids wellicht wel erg veel, te gekleurd of vind je het gewoonweg veel te rommelig er uit zien in de woonkamer. Daar heeft De Gele Flamingo ook nog een oplossing voor: de papieren zakken van A Little Lovely Company die door een dubbel laag papier enorm stevig zijn. Echt waar, zo een moet je er gewoon hebben. Ze zijn er is het wit met kraft binnenkant of helemaal kraft! Je mikt er nog aardig wat in, dat ruimt lekker op! Ook kussentjes, extra dekentjes en knuffels die je kindje zijn bed opvrolijken kun je er ’s avonds voor het slapen gaan makkelijk in doen, en zo weer te pakken als je de volgende ochtend het bedje weer opmaakt. De zak vouw je ook weer makkelijk op, voor als je hem wellicht even niet nodig hebt. En voor 4,95 zeker een opruim musthave!

En, mocht je enorm creatief zijn. Of misschien zin hebben in een kleurmiddag met je kind, dan kun je de zak natuurlijk ook onder handen nemen en helemaal personaliseren!

1816Naast veel speelgoed en opbergspullen vind je er ook loopfietsjes, helmpjes en ander toebehoren voor een flinke fietstocht. De stoere en populaire Wishbone bike bijvoorbeeld, ook de silicone zadelhoesjes kun je er bij bestellen en het uitbreidingsset om er een trike van te maken. Ik vond het fietsje nogal zwart dus wilde wat kleur er op, ik ging dus voor een geel zadelhoesje! Maar er is ook nog keus uit andere kleurtjes.

Naast al dit leuks kun je bij De Gele Flamingo ook nog terecht voor o.a kinderkleding, verzorgingsproducten, gepersonaliseerde kinderkoffertjes, fopspenen, en ook voor een leuk cadeautje voor jezelf. En wil je wat cadeau geven maar je weet niet wat? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaubon!
Je kunt alle producten op de webshop goed vinden via het gecategoriseerde menu, dat scheelt een hoop speurwerk!

‘Een snelle service en een lach op die kleine gezichtjes toveren, daar doen wij het voor.’ -DeGeleFlamingo

2_2

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden