Blog door Ohmymacushla

Gelukkig weten steeds meer webshops de weg naar hippere kids items te vinden. Zo ook De Gele Flamingo. Deze Vlaamse webwinkel zit boordevol prachtige merken, zoals (mijn favoriet als het om accessoires gaat) Elodie Details, A Little Lovely Company, Noeser, Sproet & Sprout en Shoesme. Maar ook voor mij onbekendere merken als Annabel Kern. Alimrose en Kiddimoto -van die fantastische bike!- kun je er vinden.

Ik heb een selectie gemaakt van mijn favorieten, voor zowel de kleding als de accessoires. Kijk -en kwijl- je mee?

Gelukkig weten steeds meer webshops de weg naar hippere kids items te vinden. Zo ook De Gele Flamingo. Deze Vlaamse webwinkel zit boordevol prachtige merken, zoals (mijn favoriet als het om accessoires gaat) Elodie Details, A Little Lovely Company, Noeser, Sproet & Sprout en Shoesme. Maar ook voor mij onbekendere merken als Annabel Kern. Alimrose en Kiddimoto -van die fantastische bike!- kun je er vinden.

Ik heb een selectie gemaakt van mijn favorieten, voor zowel de kleding als de accessoires. Kijk -en kwijl- je mee?

Oh deze items zou ik allemaal zo willen hebben! De stoere lijn van Kiddimoto, met de geweldige bike en helm, is voor mij nog echt een musthave. Wij hebben op dit moment maar één loopfietsje, en zeker als de tweeling ouder wordt, is een tweede een must (have). Deze fiets moet zeker op het verlanglijstje erbij. Met matching helm, want die vind ik ook helemaal te gek. En als je nou niet zo gek op zwart-wit bent als ik; deze fietsjes zijn er in diverse prints.

De gitaar vind ik ook helemaal te gek. Ondanks dat de twins daar nog echt te klein voor zijn, lijkt het me geweldig als ze later gitaar zouden kunnen spelen. Met a-muzikale ouders is die kans niet volop aanwezig, maar ik blijf duimen!

De Milk bottle knuffel van Annabel Kern en het paardje van Alimrose vind ik echt enorm leuk! Ze zouden het ook goed doen als kraamcadeau. Gezien ik in de leeftijdscategorie zit van “who’s next”, kan het vast niet lang duren voordat er (opnieuw) een vriendin zwanger wordt. Ik weet alsnog een kraamcadeau (of twee).

Hoe stoer zijn die koffertjes, voor als de tweeling op pad gaat? Alleen al omdat de koffer kunt personaliseren. I LOVE IT! Maar ehhm. Eerlijk? Een weekendje uit logeren zijn ze nog niet geweest (iets met loslaten). Dat werkt denk ik ook nog niet, gezien mijn kleine flesweigeraar alleen maar mamma(’s borst) wilt. Ach, het zou best kunnen hoor, maar… nog even niet, zeg maar. Tot de tijd dat ik me nog mentaal kan voorbereiden op de eerste logeerpartij, kunnen deze koffers een mooie aanvulling zijn. Bijna een reden om ze al op pad te sturen, zeg maar. Bijna, dus ?

En dan nog twee favorieten; de lightbox van A Little Lovely Company staat hoog op mijn verlanglijst. Hoe te gek is die?! Je kunt hem personaliseren door de tekens te vervangen, en daarnaast kun je nog losse symbolen erbij bestellen. Helemaal van jou maken dus. Ik vind hem geweldig! En ja; dan ook nog die geweldige collectie van Elodie Details. Op mijn luiertas zat al 12 weken levertijd; ze zijn mega populair! Mocht je wat van Elodie Details willen; wees er snel bij; ook bij De Gele Flamingo vliegen ze als warme broodjes over de toonbank (nou ja, figuurlijk dan). De prachtige badcape hangt binnenkort hier in de badkamer; can’t wait!

foxybebe

 

Naast geweldige accessoires, heeft De Gele Flamingo ook nog heerlijk veel kinderkleding. Mijn favorieten zijn zeker de Noeser Collectie -ja, kleur, ik houd ook best van kleur- en de nieuwe fall/winter collectie van Sproet & Sprout. Bovenstaande hoodie zal de tweeling vast fabulous staan. Had je al de kleine details gezien in de capuchon; die oortjes. Helemaal van nu!

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden