5 tips voor de woning make-over van je dromen

5 tips voor de woning make-over van je dromen

Wil je je woonkamer een make-over geven? Wil je een nieuwe look in huis, maar weet je niet meteen hoe te starten? Je hoeft geen enorm budget te hebben om je woonkamer of woning een nieuwe sfeer te geven! Een paar kleine aanpassingen kunnen al een heel verschil maken.

 

 

Go for a change!

Je woonkamer een nieuwe sfeer geven kan al met kleine veranderingen. Verander je foto's in je kadertjes op de kast, voeg wat gezellige vaasjes en (geur)kaarsen toe en verander je planten naargelang het seizoen. Droogbloemen geven meteen die boho-vibe en gaan superlang mee (én je hoeft ze geen water te geven). Ook de keuken kan je snel en makkelijk veranderen; kies voor leuke theedoeken in warme, eigentijdse kleuren en mooie glazen zeepdispensers voor dat luxueuze warme gevoel.

(Vaas: Madam Stoltz, €21,50, Droogbloemen in vaasje: Wellmark, €29,99)

 

 

 

 

Cosy aan de voeten, mega-impact voor het oog

Het najaar komt eraan, dan maken we het graag nog extra gezellig, inclusief warme voeten. De tapijten van Lorena Canals zijn fair trade én lekker zacht. Ze zijn met de hand geknoopt en hebben daardoor ook echt die handmade feeling. Bovendien zijn alle tapijten van Lorena Canals wasbaar in de machine. No worries als je dus eens knoeit met je koffie of glas wijn. Kies je voor katoen of wol? Kleur of liever wat minimalistischer? Je vindt meer dan 100 verschillende tapijten in onze online shop. Ben jij altijd te vinden voor verandering? Dan is de Reversible tapijt van Lorena Canals wellicht iets voor jou! Een omkeerbaar tapijt voor een andere look! Wat een uitvinding! Matching kussen op de bank erbij, klaar!

(Tapijten: Lorena Canals, vanaf €59)

 

 

 

 

Nooit meer rommel!

Die kleine rommeltjes waar je nooit plek voor vindt? Die kan je opbergen in kleine stapelbare opbergkratjes in kleuren die je interieur matchen. Een nieuwe accentkleur op één muur en het voelt al helemaal nieuw. De stapelbare kratjes zijn er ook in grotere maten, perfect voor je boeken, tijdschriften en zelfs planten. Dekentjes berg je op in mooie opbergmanden. Ook gewoon mooi voor het oog.

(Kartonnen opbergdoosjes: Ferm Living, vanaf €35, Opbergkratjes: Eef Lillemor, vanaf €8,95)

 

 

 

 

 

Goodbye boring muurtje!

Iedereen heeft er wel zo eentje, een kaal muurtje waarmee je niet weet wat aan te vangen. Leuke wanddeco is hier een ideale oplossing.  Kies voor een leuk wandrek of wandplank met fijne accessoires, muurhangers of een wall rug. Een muur met allerlei lijstjes in verschillende vormen en maten doen het ook altijd goed. Een kaal muurtje in je gang of overloop? Een leuk wandhaakje is ook altijd mooi.

(Wandrek: Ferm Living, €149, Spiegeltjes en kadertjes: Madam Stoltz, vanaf €23)

 

 

 

Let there be light

Als het weer wat sneller donker wordt, kan een gezellig lampje wonderen doen. Verlichting kan zoveel veranderen in een ruimte. Kies voor een rieten hanglamp voor extra cosiness boven je eettafel of een snoerlamp in accentkleur in je woonkamer.  Ook een lichtslinger  maakt het meteen extra gezellig.

(Rotan lamp: Ferm Living, €135, Snoerlamp: Liefs Van Emma, €89,95)

 

 

 

 Ontdek alle decoratie  en inrichting voor jouw woning via deze link

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden