BLOG Mama Glossy.nl - Tijd voor een pop!

SUSAN BLOGT: TIJD VOOR EEN POP!

Toen ik zwanger was dacht ik echt dat het weer een jongetje was. Ook een beetje uit zelfbescherming want na een stoere knul zou ik een meisje wel erg leuk vinden. Ik was zelf vroeger echt een poppenkind en nog steeds een meisje meisje. Dus toen ik hoorde dat we een kleine meid zouden krijgen schoven er bij mij een soort roze filtertjes voor mijn ogen. Heerlijk al die mooie kleertjes, jurkjes, roze spulletjes en straks al dat leuke speelgoed.

SUSAN BLOGT: TIJD VOOR EEN POP!

Toen ik zwanger was dacht ik echt dat het weer een jongetje was. Ook een beetje uit zelfbescherming want na een stoere knul zou ik een meisje wel erg leuk vinden. Ik was zelf vroeger echt een poppenkind en nog steeds een meisje meisje. Dus toen ik hoorde dat we een kleine meid zouden krijgen schoven er bij mij een soort roze filtertjes voor mijn ogen. Heerlijk al die mooie kleertjes, jurkjes, roze spulletjes en straks al dat leuke speelgoed.

En nu is ze dan alweer ruim een jaar en toch wel zover dat ze ook een mooie pop leuk vind. Natuurlijk wel een lekkere zachte die ook nog sabbelbaar, want tja alles gaat toch nog wel eerst het mondje in.

Na wat zoeken kwam ik op de erg leuke website van De Gele Flamingo. Ontzettend leuke accessoires en hebbedingetjes voor kinderen tot 6 jaar ongeveer. Ik kan hier uren op rond struinen. Zoveel leuke spulletjes, van kleding tot ontzettend leuk kinderservies, speelgoed en dus ook poppen.

En daar was ze hoor.. De Alimrose Prinses Tiara Doll. Een lieve prinsessenpop met een kroontje, mooie zachte kleurtjes en dezelfde gouden schoentjes als Roza aan heeft! Het Australische designmerk Alimrose Design heeft sowieso een hebberig makende lijn van zacht kinderspeelgoed van goede kwaliteit.

Gelukkig kwam de pop ook al snel binnen en na eerst even uitgebreid de verpakking te hebben onderzocht ontdekteKnuffel pop Roza dan ook de pop. En ja hoor, de gouden schoentjes gingen als eerste haar mond in. Verder vond ze vooral de haartjes geweldig. Met die kleine vingertjes wordt ieder draadje wol aangeraakt en geaaid en slaat ze vervolgens even hard op haar eigen hoofd als bevestiging dat het daar hoort. Na haar uitgebreide onderzoek ben ik ook blij dat alles echt goed stevig vast zit en de pop net zo zacht is als ze eruit ziet.

Haar eerste pop heeft een mooi plaatsje bij haar bed gekregen. Ik hoop op veel gegiechel en gespeel samen. Een vriendinnetje waar ze nog jaren mee verder kan!

Heeft jouw dochtertje ook al een pop?

Klik hier om deze mooie pop te shoppen

Pop de Gele flamingoPop de Gele flamingoPop de Gele flamingoSUSAN

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden