Blog door mamapraat.nl

Shoptip: De Gele Flamingo

Met de komst van een babymeisje in ons gezin moeten er wat dingen aangepast worden. Met al een zoon in huis moet er hier natuurlijk ook wat roze en meisjes spulletjes komen. Het babykamertje wordt in de kleuren grijs/wit/geel maar de rest mag natuurlijk roze overload! haha. Ik deed een bestelling bij De Gele Flamingo en ben onwijs enthousiast.

http://www.mamapraat.nl/fashion/shoptip-de-gele-flamingo/  10 januari 2015 

Shoptip: De Gele Flamingo

Met de komst van een babymeisje in ons gezin moeten er wat dingen aangepast worden. Met al een zoon in huis moet er hier natuurlijk ook wat roze en meisjes spulletjes komen. Het babykamertje wordt in de kleuren grijs/wit/geel maar de rest mag natuurlijk roze overload! haha. Ik deed een bestelling bij De Gele Flamingo en ben onwijs enthousiast.

De webshop is een fijne webshop met allerlei leuke en unieke items, het kiezen werd daardoor wel een stukje moeilijker gemaakt haha! Ik zag een heleboel items met roosjesprint en de mensen die mij goed kennen weten dat ik hier dol op ben. Ik heb dan ook een prachtige quilt op mijn bed liggen gemaakt door mijn oma van Roosjes. Ik besloot daarom ook dat ons meisje iets met roosjes moest gaan krijgen. Terwijl ik zat rond te snuffelen kwam ik uit bij het speelgoed en zag ik een aantal hele mooie poppen. Ik koos er voor om mijn dochter haar eerste pop te kopen en wat is hij mooi!

De gele flamingo 2

 

Naast een mooie pop zocht ik ook nog een handig tasje uit waar ik de billendoekjes en luiertjes in kan voor onderweg. Wederom ging ik weer voor roze en roosjes aangezien dit mij onwijs aantrok. Het is een handig tasje die je makkelijk meeneemt in je tas of kunt gebruiken in je luiertas. De billendoekjes zijn goed afgesloten waardoor ze niet uitdrogen en er is voldoende ruimte voor de luiers. Naast het praktische ziet hij er ook nog eens heel erg leuk uit.

De gele flamingo 3

 

En als laatste bestelde ik nog een kwijlsjaaltje. Bij De Gele Flamingo heb je ze in allerlei kleuren en motiefjes dus het kiezen werd mij weer moeilijk gemaakt. Ik vind het wel onwijs leuk dat je veel keuze hebt, zo is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. Ik besloot het kwijlsjaaltje ook te nemen met een roosjesprint en verder gewoon mooi wit. Aangezien ik lichte kleurtjes bij meisjes leuk vind. Het kwijlsjaaltje is gemaakt van katoen en aan de achterkant zit fleece, lekker zacht dus voor je kleintje.

De gele flamingo 4

 

Het bestellen ging heel makkelijk, je kiest je producten uit en je kunt gewoon afreken met de bekende afrekenmethodes. Je pakket wordt bezorgt door POSTNL wat ik zelf wel heel fijn vind. Je krijgt een T&T en je weet precies wanneer je pakketje afgeleverd kan worden. Prima dus! De Gele Flamingo is een leuke webshop met een uniek aanbod, je kunt er leuke kraamcadeaus vinden maar ook lekker shoppen als mommy to be.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden