Zorgeloos op familiebezoek met AeroMoov

De feestdagen staan voor de deur en die brengen op en top gezelligheid met zich mee! Maar voor veel jonge ouders is dit ook een periode van grote uitdagingen. Twijfel je of het wel een goed idee is om met je baby op familiebezoek te gaan? Hoe kan je jouw kleine pruts daar in het oog houden? En wat als je kleintje wilt slapen maar het feest is nog volop aan de gang? Neem gewoon het AeroMoov Instant Reisbedje mee!
Zorgeloos op familiebezoek met AeroMoov

De feestdagen staan voor de deur en die brengen op en top gezelligheid met zich mee! Maar voor veel jonge ouders is dit ook een periode van grote uitdagingen. Twijfel je of het wel een goed idee is om met je baby op familiebezoek te gaan? Hoe kan je jouw kleine pruts daar in het oog houden? En wat als je kleintje wilt slapen maar het feest is nog volop aan de gang? Neem gewoon het AeroMoov Instant Reisbedje mee!

Een dagje of zelfs maar een avond weg van huis betekent ook een berg babyspullen meezeulen. Het Instant reisbedje komt dan zeker van pas. Opgeplooid in de opbergtas neemt dit bedje heel weinig plaats in en weegt het nog geen 5 kg! 

De familie zit samen, gezellig bij elkaar… en dan is het tijd voor de cadeautjes! De kleinsten worden vaak het hardst verwend met heel wat nieuw speelgoed. Dat moeten ze natuurlijk ook gelijk uittesten. Zet je reisbedje als box/park op, daarin kan je baby zich helemaal laten gaan. Dankzij de transparante zijden kan je jouw enthousiaste ukkepuk ook mooi in de gaten houden.

 

De gezellige drukte kan je kleintje snel uitputten. In enkele seconden zet je het reisbedje in een andere kamer op en kan je kindje in alle rust heerlijk wegdromen. Tot je baby 6 kg weegt, kan je het tussenniveau gebruiken zodat je niet te diep hoeft te reiken. Zodra je kleintje wat groter wordt, gebruik je de matras in zijn volledige lengte onderaan het bedje. AeroMoov heeft bovendien een passend hoeslakentje voor deze comfortabele matras.

 

Met het AeroMoov Instant reisbedje hoef jij je om de bezoekjes alvast niet druk te maken.  Bovendien is dit bedje ook ideaal om mee op vakantie te nemen. Je vindt dit reisbedje hier in de kleurtjes Grey Rock en White Sand.

 

 

Winkelmandje

×

Subtotaal