S.O.S: Kerstcadeaus voor hem

S.O.S: Kerstcadeaus voor hem

Bijna Kerst. Struggle jij (net als ons 😁) ook altijd om een topcadeau voor een man te scoren? Yes, hear hear! Gelukkig hebben wij heel wat toffe cadeaus verzameld voor papa/opa/oom of broer. Wat dacht je van een coole sneakerkit of beard kit? Of een mooie koffie tumbler voor on-the-go?

 

Let's talk books

Een cadeau voor papa? Het 'Papa invulboek' van Stratier is zo fijn!  Zo veel souvenirs die in je hoofd stof liggen te vergaren, zoveel wensen en adviezen die je nog wil doorgeven. Hoog tijd voor papa om ze voor eens en voor altijd op te schrijven in dit bewaarboekje! 

Voor de kinderen is er immers geen mooiere erfenis dan papa's levensverhaal! (bestaat ook in mama versie 😍)

 

 


Liever een "kant-en-klaar" boek? 😁

'Het vadersboek : eerste hulp bij vaderschap' biedt een ludieke opsomming van alle nieuwe inzichten en laatste wetenschappelijke resultaten op het gebied van vaderschap en inclusief workshops stoeien, kussengevechten houden tot  kinderen in de lucht gooien. 😜

 

Let's play a game

 

Voor de mannen die van gezelschapsspelletjes houden, hebben we ook wat leuks verzameld. De spellen van Printworks zien er bovendien ook nog eens leuk uit op de salontafel! Yatzi of Mikado in een stylish jasje, cool!  De Memo Game 'Celebrity Couples' is een grappig  geheugenspel voor een leuke game night! Welke famous star was ooit een koppel met deze ster? Test je kennis over beroemdheden. 😍

Liever een puzzel van 1000 stuks? Met de mega puzzels van Hummingbird Australia ben je zeker dat manlief even zoet is 😜!!!

 

May his coffee be hot and strong

Hot & strong, just like him! Een mooie coffee tumbler die het drankje warm houdt, is áltijd een goed cadeau.

De porseleinen mokken van Design Letters met teksten als 'Hot' en 'You rock' vallen zeker en vast in de smaak. Liever iets soberder? De Jansa Thermocups van Liewood wil je ook gewoon voor jezelf. 😊

 

Let's pamper dad!

 

De coole giftsets van Atlantic Folk werden zorgvuldig samengesteld tot de leukste geschenkset. Sneakerfan thuis? Dan is de Cleaning Sneaker set écht is voor papa.

Is papa echt trots op z'n baard? 😊 Check dan de Handsome Beard Growing Kit! Sportieve vader? Check dan de Sportman's  Pamper Kit.

Ook de keitoffe giftsets van Men's Collection zijn fijn om papa te verwennen. Barbecuefan? Check de 'Born to grill' set 😁!

 

 

Slaapkop in huis? 

De Flip Click Clock van Gingko is gemaakt van natuurlijk hout en heeft een flip-alarmtechnologie 👏. Het is een prachtige designwekker die je in één flip omdraait tot een designklok die ook prachtig op je nachtkastje staat.

Helemaal ontworpen om de ervaring van dagelijks wekkergebruik te verbeteren. Tof om aan te vullen met de Smart Book Light  sfeerverlichting. 🖤

 

 

 

 

Meer inspo voor je eindejaarsgeschenken? Klik hier voor onze online inspiratiefolder.

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden

Winkelwagen

×

Subtotaal