S.O.S: Kerstcadeaus voor hem

S.O.S: Kerstcadeaus voor hem

Bijna Kerst. Struggle jij (net als wij😁) ook altijd om een topcadeau voor een man te scoren? Yes, hear hear! Gelukkig hebben wij heel wat toffe cadeaus verzameld voor papa/opa/oom of broer. Wat dacht je van een coole sneakerkit of beard kit? Of een mooie koffie tumbler voor on-the-go?

Let's talk books

 

 

Een cadeau voor papa? Het 'Papa invulboek' van Stratier is zo fijn! Zo veel souvenirs die in je hoofd stof liggen te vergaren, zoveel wensen en adviezen die je nog wil doorgeven. Hoog tijd voor papa om ze voor eens en voor altijd op te schrijven in dit bewaarboekje! 

Voor de kinderen is er immers geen mooiere erfenis dan papa's levensverhaal! (bestaat ook in mama en oma versie 😍)

 

Printworks heeft prachtige foto albums waar al papa',s, opa's,... mooiste herinneringen samen kunnen komen. Vul het fotoboek met de leukste foto's van hem met jou, je kids, familie, vrienden... en maak er een wondermooi album van. Dit zal hij gegarandeerd leuk vinden! De albums staan ook nog eens prachtig in het interieur!

Let's play a game

 

 

Voor de mannen die van gezelschapsspelletjes houden, hebben we ook wat leuks verzameld. De Memo Game 'Celebrity Couples' van Printworks is een grappig geheugenspel voor een leuke game night! Welke famous star was ooit een koppel met deze ster? Test je kennis over beroemdheden. 😍

 

Ook de familiequiz van Elma van Vliet is een topper voor jong én oud! Er zijn waarschijnlijk ontzettend interessante en grappige weetjes over je opa, oma, mama, papa, broer of zus die je nooit eerder hoorde. Met deze quiz ontdek je het op de leukste manier. Maak je klaar voor een een supertoffe avond, vol verrassende gesprekken en grappige verhalen. Gezelligheid gegarandeerd!

 

Liever een puzzel van 1000 stuks? Met de mega puzzels van Hummingbird Australia ben je zeker dat manlief even zoet is 😜!

Fan van dieren? Dan zijn de dierenhoofd puzzels van Madd Capp iets voor jou! Je kadert deze later mooi in en zo fleurt het ook meteen je interieur op. Prachtig!

 

 

 

 

May his coffee be hot and strong

Hot & strong, just like him! Een mooie coffee tumbler die het drankje warm houdt, is áltijd een goed cadeau. De Liewood Jansa thermo Cups zijn superhandig om je koffie (of thee😉) overal mee naartoe te nemen in stijl!

 

Let's pamper dad!

 

De coole giftsets van Atlantic Folk werden zorgvuldig samengesteld tot de leukste geschenksets. Sneakerfan thuis? Dan is de Cleaning Sneaker set écht iets voor papa. Is papa echt trots op z'n baard? 😊 Check dan de Handsome Beard sets!

 

Slaapkop in huis? 

De Flip Click Clock van Gingko is gemaakt van natuurlijk hout en heeft een flip-alarmtechnologie 👏. Het is een prachtige designwekker die je in één flip omdraait tot een designklok die ook prachtig op je nachtkastje staat.

Helemaal ontworpen om de ervaring van dagelijks wekkergebruik te verbeteren. Tof om aan te vullen met de Smart Book Light  sfeerverlichting. 🖤

 

 

Daddy Cool

Wat dacht je van een coole weekendtas voor papa? Childhome heeft grote en functionele tassen die ook als luiertas kunnen dienen, superhandig!

Dusq heeft prachtige rugzakken die ideaal zijn om mee op uitstap te nemen met het gezin! Ze zijn superruim en je kan er al je essentials in kwijt. 

Hello Hossy heeft supertoffe mutsen zodat papa kan twinnen met zijn kids! Hoe leuk is dat?! Hou papa en je kids lekker warm met de supermooie beanies! 

Nog meer inspo voor je eindejaarsgeschenken? Klik hier voor onze online klikbare inspiratiefolder.

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden