On the go musthaves

Trek je er graag op uit met je kindje? Van een kleine trip in het weekend tot een reisje iets verder van huis; je weet als geen ander hoe veel spullen je mee moet nemen onderweg. De Gele Flamingo maakt het je graag wat makkelijker en selecteert voor jouw de handigste spullen en tools die je het eenvoudiger maken 'on the go'.
On the go musthaves

Trek je er graag op uit met je kindje? Van een kleine trip in het weekend tot een reisje iets verder van huis; je weet als geen ander hoe veel spullen je mee moet nemen onderweg. De Gele Flamingo maakt het je graag wat makkelijker en selecteert voor jou de handigste spullen en tools die je het eenvoudiger maken 'on the go'.

 

On the go: met de auto

Onderweg met de auto? Je plaatst je baby/kindje best zo lang mogelijk tegen de rij-richting in. Vervelend dat je hem/haar niet in het oog kan houden? Dan kan een spiegel handig zijn! De spiegel van Skip Hop is makkelijk te installeren, bovendien kan je kindje nu naar zichzelf kijken: fun gegarandeerd :-)!

Grotere kindjes? De organizer & tablethouder van Skip Hop is een must en bevestig je heel makkelijk aan de autostoel. Hij beschermt de zetels ook tegen vuile voetjes.Win win ;-)! Er zijn voldoende vakken om de tablet en speelgoed op te bergen en bovendien zijn er twee geïsoleerde vakken voor drinkbekers. Gedaan met rommel in de wagen!

 

 

 

Speelgoed nodig voor onderweg? We vinden het altijd handig om op  voorhand een tasje klaar te maken met speelgoed binnen handbereik. Zo kan je je kindje om de zoveel tijd iets nieuws aanbieden zodat hij/zich minder snel verveelt. Een wagenspanner, knisperboekje of activity toy doen het altijd goed.

 

Van links naar rechts: Activity toy 'Mr Lion' van Trixie, Wagenspanner Lollipop van OYOY Living en Karlo Sensory Book van Liewood

 

Ook voor grotere kinderen is er heel wat fijn speelgoed voor onderweg. Onze favoriet? Magneetsets in alle vormen en maten, ook handig op restaurant of op het vliegtuig.

 

On the go: Food

 Niets meer ergerlijk dak lekkende potjes, geknoei met melkpoederdozen en vieze lepeltjes (want hoe bewaar je die gebruikt in je tas?).

Ideaal en eco-friendly zijn de herbruikbare knijpzakjes en zakjes van Haps Nordic. Vul ze met fruitsmoothies, groentenpapjes of rozijntjes. Ze kunnen tot 50 keer herbruikt worden en ze nemen weinig plek mee in je tas.

 

Bewaar je de lunch van je kindje liever warm (of koel)? Dan is een thermische lunchbox ideaal. 

Thermische food jars van Skip Hop en Liewood

 

De merkjes Oxo Tot en Skip Hop hebben heel wat fijne items voor onderweg. Zo is er de Oxo Tot Flippy, dé oplossing tegen rondvliegende koekjes in de auto bijvoorbeeld.. Dit snack doosje is speciaal ontwikkeld voor de kleinste handjes. Ze kunnen het doosje makkelijk vastpakken met de anti slip handgreep. De flexibele opening aan de binnenkant zorgt dat de snack er niet uitvalt, zelfs als de cup omgekeerd wordt.  

Ook de Easy Fold Travel Spoon van Skip Hop is er zo eentje die je in huis moet hebben. Na gebruik klik je de lepel makkelijk in elkaar, zodat alles proper blijft, ook je tas!

Ook de lekvrije drinkbekers van Oxo Tot zijn super voor onderweg.

 

Ontworpen om het voeden van je kindje te vergemakkelijken wanneer je op stap bent: de easy serve travel bowl & spoon. Dit setje met opvouwbare lepel en handig potje zijn ideaal voor uitstapjes. (ook in roze)

Knoeien met melkpoederdozen of onhandige bewaardoosjes? Verleden tijd dankzij Philley! Met Philley maak je supersnel en zonder morsen een flesje, waar je ook bent. Nooit meer schepje voor schepje afstrijken en omkiepen in de smalle opening van de fles. Eén klik staat voor één maatje melkpoeder.

 

 On the go: verschonen

Het moet nu eenmaal gebeuren, maar onderweg je baby verschonen is vaak niet zo fijn. Denk: groezelige verschoonkussens in tankstations of snackbars aan de kant van de weg, of gewoonweg géén verschoonkussen in de buurt. Een verschoningsmatje is dan geen luxe. 

Het nieuwe verschoonkleed van Elodie Details is ontworpen om je leven wat eenvoudiger te maken als je onderweg bent, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken dankzij de superzachte, wasbare badstof die je door de drukknopen eenvoudig verwijdert en bevestigt. In de ruime zak aan de voorkant kun je alles opbergen wat je nodig hebt om even snel een luier te verschonen, waar je ook bent. 

 

 

Ook Nobodinoz (links bovenaan) en Fabelab (rechts bovenaan)hebben een hele mooie reeks verschoningsmatjes in collectie.

Rondslingerende luiers in je luiertas? Dan is een diaperclutch ideaal om orde in je chaos te scheppen. Ons favorietje is het zwarte lederen exemplaar van Mies & Co. (ook verkrijgbaar in beige)

 

 

 

 

Last but not least: de superdunne doekjesverdeler van Oxo TotEén druk op de knop geeft je toegang tot één doekje per keer. Het siliconen klepje houdt de doekjes fris en vochtig. Superhandig om op te hangen aan de stang van de kinderwagen of in je luiertas, neemt weinig ruimte in beslag :).

 

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden