Leerrijke Sintcadeaus voor je kiddo

Leerrijke Sintcadeaus voor je kiddo

Telt jouw kiddo de dagen al af naar een bezoekje van Sinterklaas? Wij staan alvast te popelen! Het is altijd oh zo leuk én een spannend moment om je schoen te zetten. Zorg ook zeker voor een wortel voor Slechtweervandaag hé! Nog spannender om de volgende dag alle cadeautjes van de sint open te maken!

Wat zijn leuke sinterklaas cadeautjes? Wij verzamelden enkele superleuke leerrijke sintcadeaus voor een zalige Sint ervaring.

 

Educatief speelgoed, wat is dat eigenlijk?

In drie woorden educatief speelgoed omschrijven is "Al spelend leren". Je kindje is nog superjong & moet nog heel wat verschillende vaardigheden ontwikkelen. Wij zijn helemaal fan om dit in leuke spelletjes te gieten & zo je kiddo al spelend te laten leren. Op deze manier linken ze het niet met iets educatief of saai, maar zien ze een spel voor zich waar ze mee aan de slag gaan.

Educatief speelgoed is enorm breed, denk bijvoorbeeld aan rekenen, lezen, schrijven, redeneren, ... . Je kindje laten spelen met educatief speelgoed zorgt ervoor dat die verschillende vaardigheden voortdurend getriggerd worden.

 

 

Stapelen maar!

Is het de allereerste Sint voor je kindje? Super spannend! Welke pakjes brengt Sinterklaas dit jaar? Een leuk educatief spelletje zijn de stapeltorens in ons assortiment.

Zo hebben we de prachtige stapelbare ringen van Trixie. Je kindje kan alle ringen mooi stapelen op de basis die ook een beetje wiebelt. Dat is meteen een extra uitdaging voor je kiddo om het diertje zo stil mogelijk te houden. Durft jouw kleine schat deze uitdaging al aan?

We hebben ook heel wat leuke stapeltorens van Mushie & Little Dutch die je ook in bad kan gebruiken. Dit zijn allerlei verschillende potjes in verschillende groottes. Het geeft een kleurrijke toren, boeiend voor je kindje om naar te kijken. Het stapelen van de verschillende potjes helpt je Flamingo hun organisatie en hun bouw skills te ontwikkelen.

Ontdek hier alle stapeltorens online bij De Gele Flamingo!

 

Zintuiglijk speelgoed

Je vindt een ruim assortiment aan zintuiglijk speelgoed online bij De Gele Flamingo. Het wordt ook wel eens sensorisch speelgoed genoemd waarbij de zintuigen van je kindje gestimuleerd worden waardoor hij/zij voortdurend geprikkeld en uitgedaagd worden op fysiek of cognitief vlak.

Met zintuiglijk speelgoed help je je kleintje om de wereld om zich heen beter te begrijpen door met dit speelgoed te spelen.

De leuke silicone speelsets van Dëna of Petit Monkey hebben verschillende vormen en helpt je kindje met de verschillende vormen te ontdekken. Deze zijn ook erg fijn om mee in bad te nemen, Fun!

Prikkel de oortjes van je kiddo met de leukste geluiden spelletjes. Wat dacht je van het Janod Dierengeluiden Spel, de Roaarr Challenge. Cool! Met dit spel ben je als speler allemaal een dier, boots dierengeluiden na. Dit is gegarandeerd een spel waar veel gelachen wordt.

Psst, tip: speel dit spel niet als er al broertjes & zusjes aan het slapen zijn. 😉

De muzikale houten blokken van Vilac zorgen ook voor uren spelen & lachen! De blokken hebben allemaal afbeeldingen met grappige dieren. Als je ermee schudt maken ze dierengeluiden. Leer op een speelse manier alle dierengeluiden kennen & doe ze dan ook om ter beste na. 

 

Letters & cijfers

Klok lezen, maaltafels leren, met het alfabet aan de slag, ...? Noem maar op! Je kindje heeft nog een heel leven voor zich & moet nog heel wat leren. Waarom combineer je dat dan niet met de leukste spelletjes? Dat maakt het voor je kindje veel leuker, hij of zij heeft niet het gevoel iets te leren, maar richt zich vooral op het spel.

Je vindt leuke spelletjes terug om de klok te leren lezen van Janod, Liewood, ... . Dit is een heel leuk sinterklaas cadeau vanaf 5 jaar. Bij de houten klok van Janod krijg je 13 modelkaarten met analoge en digitale vermelding van het uur, je vindt ook een uitwisbare kaart terug om zelf te oefenen.

Aan de slag met het alfabet. Je vindt een mooie legpuzzel van Janod terug bij ons om samen het alfabet te leren. Op de achterkant vind je een leuk krijtbordje terug, zodat je kiddo meteen aan de slag kan! YAY!

 

Bye Bye schermtijd, Hello Timio audiospeler!

De Timio Audio- & muziekspeler helpt je kindje bij het leren van woorden, getallen, sprookjes, liedjes. En dat in maar liefst vijf verschillende talen. Deze audiospeler is de perfecte vervanger voor een tablet met veel schermtijd & je kindje leert er heel veel mee bij.

Je breidt deze leuke muziekspeler van Timio uit met de verschillende uitbreidingssets. In de uitbreidingsets vind je verschillende andere liedjes terug, muziekinstrumenten, wilde dieren en nog zoveel meer.

 

Tijd voor Memory!

Een memory spel is hét perfecte spelletje om het geheugen van je kiddo te trainen en te testen. Het doel van het spel is simpel: verzamel zo veel mogelijk kaartjes die bij elkaar horen. Zalig om op een zondagnamiddag met je kleintje te spelen vanaf 2 jaar.

Ontdek de leukste memory games van Janod, Vilac, Londji en Liewood. YAY!

Ontdek alle leerrijke sintcadeaus online bij De Gele Flamingo.

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden