De coolste eindejaarscadeaus!

Sint en kerst komen stilaan dichterbij. Wil jij alvast wat inspiratie opdoen naar leuke cadeautjes voor jouw kleine flamingo? Of zie je door het bos de bomen niet meer en kan je wel wat tips gebruiken? De Gele Flamingo heeft een mooi, duurzaam aanbod aan fijn speelgoed van 0 tot 6 jaar. Je shopt ze bovendien makkelijk online en ze worden snel en safe bij je thuis geleverd.  
De coolste eindejaarscadeaus!

Sint en kerst komen stilaan dichterbij. Wil jij alvast wat inspiratie opdoen naar leuke cadeautjes voor jouw kleine flamingo? Of zie je door het bos de bomen niet meer en kan je wel wat tips gebruiken? De Gele Flamingo heeft een mooi, duurzaam aanbod aan fijn speelgoed van 0 tot 6 jaar. Je shopt ze bovendien makkelijk online en ze worden snel en safe bij je thuis geleverd.  Een popje, speelkeukentje, dino of werkbank? Een megapuzzel, lief rammelaartje, tipitent of heus ballenbad? Bij De Gele Flamingo vind je het allemaal! Thanks for shopping local!

 

Kokerellen of winkelen net zoals mama of papa? Jonge kinderen leren veel door verbeelding. Tijdens een rollenspel (of 'pretend play') ontwikkelt je kindje zich ook enorm. Zo leren ze spelenderwijs problemen oplossen, samenwerken en flexibel te denken.  Bovendien stimuleert rollenspel de taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en motorische ontwikkeling. 

En eerlijk, wat is er fijner dan je kindje te observeren terwijl hij/zij staat te koken aan een mooi speelgoedkeukentje  of mini restaurantje of zijn/haar groentjes "koopt" in het marktkraampje? (Restaurantje van Vilac - Keukentje van Kid's Concept)

 

 

Een ballenbad in huis? Yes, why not 😀! Onze ballenbadjes zijn er in verschillende formaten en ideaal voor kindjes van 0 tot 5 jaar. De randen van het ballenbad zijn van zachte foam, de ballensets kies je gewoon zelf, zodat je je pakket zelf samenstelt en het ook gewoon prima in je woonkamer past! Extra cool: met je indoor glijbaan recht het ballenbadje in 😅!  (Ballenbad en houten glijbaan van Misioo)

 

We spelen een spel vanavond! 🤩 Is jouw mini ook zo gek op samen (bord)spelletjes spelen of puzzels maken? Van de kleinste inlegpuzzel tot een mega glow in the dark puzzel van 100 stuks, we hebben een ruime keuze uit meer dan 150 puzzels en spelletjes van topkwaliteit. (Op de foto's: puzzels van Janod en Londji)

Autoliefhebber in de zaal? Dan is Waytoplay echt een topper om in huis te hebben. Met deze flexibele autobaan maakt je mini zelf zijn/haar eigen parcours, en dat kan echt supercreatief 😃! De autobaan kleeft zelfs in je bad! Ontdek ook al onze duurzame auto's, tractors en vrachtwagens en vorm de woonkamer om tot een echt racecircuit!

(Op de foto's: Waytoplay autobaan - Houten vuilniswagen van Kid's Concept -  Carwash Aiden van Kid's Concept)

 

Crea kiddo's in the house? Check onze superleuke sets Tiger Tribe, Janod en Petit Collage. Maak je eigen fluo unicorn, sticker je eigen cupcake store of dino's of knutsel de leukste masker. Er is voor ieder wat wils! (Ook ideaal om mee te nemen op vakantie of restaurant!😍 )Voor de mini creatieve kids zijn er leuke stempelsets in allerlei thema's. 

Baby's eerste sint of kerst? Zo bijzonder om jouw baby zijn/haar eerste Sint te vieren? Uiteraard tellen mama en papa net dat tikkeltje meer af dan de kleine spruit zelf 😋. Hoe leuk is het dan ook om nog lekker zelf te kunnen beslissen wat jouw kleintje krijgt?  Stapelblokken zijn altijd goed. Bouw een toren voor je baby en laat 'm omvallen, wedden dat je kindje dit supergrappig vindt? 

 

Voor de newborn baby'tjes zijn de natuurrubberen bijtspeeltjes van Oli & Carol altijd top; je kan ze ook mee in badje nemen. Hoe leuk zijn die rubberen groentjes en fruit? 😃 Mag het iets luider zijn? Dan is de Rock-a-mole gitaar van Skip Hop een echte hit!  Een hamerbank is super voor de coördinatie van je kleine uk!

 

 

Slapen als een echte prinses, draak of dinosaurus! Of slapen onder vliegtuigen of auto's? Een ideaal cadeau; een prachtige dekbedset, zoals die van Snurk of Studio Ditte. Wedden dat je zoon- of dochterlief nu wél graag gaat slapen? 😁

 

 

Fietsen, steppen, dat kan ook prima in de winter! De Gele Flamingo heeft een supergroot assortiment wielerpret. Loopwagentjes voor de kleintjes, de eerste step of loopfiets, driewieler of échte fiets met pedalen. Wil je ze allemaal eens bekijken? In deze blog vind je al onze toppers met wieltjes! 😊

Open ended play.  Speelgoed waarbij je kind heerlijk zelf zijn eigen spel kan bedenken. Bij open ended play kan je kleine flamingo zijn/haar eigen fantasie gebruiken. Een échte verrijking voor de ontwikkeling en het geeft eigenlijk veel meer plezier tot spelen. Topcadeaus voor open ended play? De Wobbel en Modu! Je kan er als kindje alle kanten mee uit, er zijn zoveel mogelijkheden om met ze spelen! Welke Wobbel is nu ideaal voor jouw mini me? Je leest er meer over in deze blog. Modu is beschikaar in drie sets en drie kleuren.

Onder dezelfde noemer van 'open ended play': de Kidkii hindernissenbaan en de sets van StapelsteinJe kinderen motiveren om te bewegen en om actief te spelen, dat is precies wat Stapelstein doet! Dit multifuntionele speelgoed ondersteunt de motorische ontwikkeling en daagt je kinderen uit om creatieve oplossingen te bedenken! Ze maken hun eigen parcours en hun eigen imaginatie. De hindernissenbaan van Kidkii is ook zo'n topper in de speelkamer: deze hindernissenbaan bestaat uit zachte foam blokken en een ballenbadje. Je zet ze op verschillende manieren tegen elkaar!

 

Poppenmoeders of -vaders: de popjes van Minikane zijn wondermooi en supercute! Zet ze in een mooie rotan doll chair, lief poppenbedje of draagmand, rijd ze rond in een schattige poppenwagen en je mini mama of papa is klaar voor een hele dag poppenpret!

Speelgoed voor elke leeftijd en van topkwaliteit: de diertjes van Schleich. Verzamel ze allemaal en maak je eigen zoo, boerderij of Jurrasic Park 😄! De diertjes zijn gemaakt van stevig materiaal en bieden diverse mogelijkheden om te spelen. We ❤ them!

Met een goed boek, scoor je altijd! De boekjes van Ingela zijn prachtig geïllustreerd en in diverse leeftijdscategorieën te koop. De boekjes met flapjes en Kiekeboe boekjes zijn fijn voor de allerkleinsten. De grote boeken zijn top om woordjes te leren of om de wereld te ontdekken. Ontdek al onze boeken hier.

 

Bekijk al ons speelgoed in handige categorieën via de website.

Onze eindejaarsfolder doorbladeren kan je hier. Je ontvangt de eindejaarsfolder gratis bij iedere bestelling (zolang de voorraad strekt) of je haalt 'm gratis op na afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden