Baby cocon nestje - Blog door Madebymalou

babynestje1

Iets wat hoog op mijn babyspullen wishlist stond, was een babynestje. Toen ik zwanger was van Nomi kende ik het nog helemaal niet en daarom lag ze vaak op een aankleedkussen. Op de één of andere manier vond ze dat fijn en daarom had ik regelmatig een aankleedkussen op de bank liggen. Maar zo’n babynestje is natuurlijk veel handiger en het staat ook veel mooier.

 

babynestje1

Iets wat hoog op mijn babyspullen wishlist stond, was een babynestje. Toen ik zwanger was van Nomi kende ik het nog helemaal niet en daarom lag ze vaak op een aankleedkussen. Op de één of andere manier vond ze dat fijn en daarom had ik regelmatig een aankleedkussen op de bank liggen. Maar zo’n babynestje is natuurlijk veel handiger en het staat ook veel mooier.

 

babynestje3

Laatst kreeg ik een persbericht over babynestjes en dat sprak me natuurlijk meteen aan. Dit babynestje is van het merk Hoxton Kids. Ze geven je baby een veilig en geborgen gevoel en doordat ze heel licht zijn, kun je ze overal mee naartoe nemen. De babynestjes hebben een afmeting van 75 x 45 cm en ze zijn gemaakt van katoen. Ook niet onbelangijk; je kunt ze wassen op 30 graden.

babynestje2

Ik legde Nomi’s pop erin om een beetje een beeld te krijgen van een baby in zo’n nestje. Het ziet er wel heel schattig uit, toch? En ik kan me voorstellen dat dit heel lekker ligt. Je kunt de babynestjes gebruiken om je baby bij je in bed te laten slapen, maar je kunt hem ook bijvoorbeeld op de bank of in de box leggen.

Ik ben er nu al enthousiast over en ik weet zeker dat ons babynestje veel gebruikt zal worden. Ze zijn er trouwens in heel veel verschillende leuke uitvoeringen, die vind je hier.

 

Blog door Madebymalou : http://www.madebymalou.nl/een-babynestje/

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden