Too many toys? Dit zijn dé praktische kerstcadeaus

Weet je na Sinterklaas écht niet meer wat je op het kerstlijstje van je kinderen moet zetten? Hebben je kindjes op 6 december al veel te veel speelgoed gekregen en ben je op zoek naar hét geschikte kerstcadeau? Hear, hear! Lucky you, in deze blog verzamelden we de tofste "alternatieve" kerstcadeautjes die je flamingo misschien wel dolgelukkig zal maken, van kleine kerstcadeautjes tot handige pakjes voor in het dagelijkse leven.
Too many toys? Dit zijn dé praktische kerstcadeaus

Weet je na Sinterklaas écht niet meer wat je op het kerstlijstje van je kinderen kan zetten? Heb je al veel te veel speelgoed en ben je op zoek naar hét geschikte en meest praktische cadeau? We feel you! Lucky you, wij verzamelden de tofste en praktische kerstcadeautjes die je Flamingo sowieso dolgelukkig maken. Van kleine kerstcadeautjes tot handige pakjes voor in het dagelijkse leven.

Leuke cadeautjes voor in de kinderkamer

De coolste dekbedovertrekken

Een "waaauw!!", scoren doe je zeker, met een dekbedset van Snurk! Welk kindje wil er nu niet slapen tussen de vlijmscherpe tanden van een T-rex of Haai? Of slaapt je kindje liever als een kleurrijke eenhoornglitterelfastronaut of échte prinses? Er is voor ieder wat wils! Een superleuk kerstcadeau én ook nog eens superpraktisch!

De dekbedovertrekken zijn van hoge kwaliteit en mag je wassen op 40°C. Kies een leuke print of kleur uit voor zoete dromen! Wedden dat (klein)zoon- of (klein)dochterlief nu wél graag naar bed gaat. Scoren dus 😄! 

Bovendien heeft Snurk nu ook effen dekbedovertrekken, verkrijgbaar in één- en tweepersoons! Check it out!

Nog zo'n topper is het prachtige beddengoed van Studio Ditte! Een autofanaat of vliegtuigjesfan in huis? Of is jouw cutie eerder een echte dierenliefhebber? Dan zit je bij Studio Ditte zeker goed.

Het Nederlandse Studio Ditte heeft een mooie collectie beddengoed met zachte kleuren en prachtige prints. Goed voor kleine én grote dromen 🌈. Verkrijgbaar in 140x220 cm en 120x150 cm.

 

Schattige nachtlampjes

Een tof nachtlampje is ook altijd een top idee! Het sluit ook ineens aan bij de categorie "slapen".  Er zijn meerdere merkjes met supermooie nachtlampjes.
Zo heeft OYOY superleuke regenbooglampjes! Het nachtlampje is gemaakt uit siliconen en geeft een zachte en veilige verlichting. Zo creëer je een gezellige sfeer in de slaapkamer van je kleintje! Overdag is het lampje een mooi decoratiestukje! 
Ook de nachtlampjes van A Little Lovely Company zijn super! Deze hebben een handige timerfunctie. Zo gaan je batterijen langer mee én dat is ook beter voor het milieu! Deze lampjes maken gebruik van een LED-lampje, waardoor het lampje niet opwarmt en mee in je Flamingo's bedje kan. #handig!

Wil je liever een poes, konijn of panda lampje als nachtlamp? Dan moet je bij Liewood zijn! Deze handige siliconen lampjes zijn op te laden via USB.  Sommige lampjes kan je makkelijk ophangen met de twee siliconen touwtjes. Zo kan je het lampje boven bedje hangen of aan een wandrekje.

Wat is jouw favoriet: Zeteltjes of zitzakken?

Maak het gezellig in huis met een zeteltje op formaat van je kleintje of een zitzak voor de grotere Flamingo's. Kids vinden het gezellig om samen bij mama of papa te zitten. Kies een leuke kleur die perfect in je woonkamer past, want zo zijn mama en papa ook tevreden!😉

Jollein heeft de schattigste zeteltjes. De fauteuil is handig om bij de salontafel neer te zetten om samen een spelletje te spelen of om lekker in te chillen en televisie te kijken. Daarnaast staat het ook gezellig in de woon- of slaapkamer. Door het materiaal is de beanbag makkelijk schoon te houden met een vochtige doek.

Ook de beanbags van Nobodinoz (helloooo velvet!) zijn onze favoriet! Je vindt ze in twee vrolijke kleurtjes. De zeteltjes zijn bovendien leuk te combineren met andere accessoires uit de collectie van Nobodinoz.

De zitzakken van Wigiwama zijn superkwalitatief en bestaan in mooie pastelkleurtjes! Hij past perfect in je interieur en zelfs mama en papa kunnen er nog makkelijk op zitten. Hoe leuk is dat?!

 

Sparen in de leukste spaarpotten!

Ook leuk om te geven met kerst zijn spaarpotje! Ze zijn supermooi voor op de kinderkamer én lekker handig om zakcentjes of nieuwjaarscentjes in te bewaren! Daarnaast kan het als leuke deco dienen! Zet de spaarpot op een schapje en de slaapkamer ziet er meteen speelser uit! 

Ontdek hier alle spaarpotjes!

Warme cadeautjes voor tijdens de koude winter

De zachtste badjassen

Aaah, those cosy winter days! Lekker lang chillen in je pyjama of badjas, heerlijk toch!

De badjassen en badcapes van Liewood zijn lekker zacht en zijn er in de leukste dierenuitvoeringen; van kat tot konijn, van panda tot dinosaurus. Dat wordt moeilijk kiezen! 😄

Ook Timboo heeft heerlijke badjassen en badcapes in de hipste kleurtjes. De unieke bamboestof van de badjassen en badcapes is antibacterieel en dus perfect voor kindjes. Bovendien neemt bamboe goed vocht op, ideaal als je kindje uit bad of de douche komt. Was ze maximaal op 40°C op een fijnwasprogramma!

Ontdek ons assortiment aan badjassen!

 

De warmste pyjama's

Een lekker warme pyjama in de winter is toch zalig!  De pyjama's van Fresk zitten verpakt in een set van 2. Je hebt dus meteen een leuke pyjamabroek en pyjama T-shirt. De pyjama's zijn er in de coolste printjes en zijn ook leuk te combineren met andere producten van Fresk. De pyjama's zijn bovendien gemaakt van biologisch katoen. 

Ook Konges Sløjd en Liewood hebben heel wat leuke tweedelige pyjama's met coole printjes. Ideaal om lekker in te slapen tijdens de wintermaanden! 

Ontdek alle pyjama's hier!

Musthave in de winter: Handschoenen & mutsen

Is it almost snowing?

Konges Sløjd heeft prachtige wantjes. Met deze handschoenen is jouw kleine kapoen helemaal klaar voor een heerlijk gezellige winter! De leuke wanten zijn beschikbaar in verschillende kleurtjes en printjes. Combineer ze met een bijpassende wintermuts en je kindje is ready to go! 

Een schattig berenmutsje, dat is toch om van te smelten! Liewood heeft superleuke mutsen & heerlijke neckwarmers. Zo blijft je kindje lekkerwarm tijdens de koude wintermaanden!

Ook het Belgische merk Aai Aai heeft prachtige mutsen in zachte tinten. Ook deze kan je twinnen met je kiddo, yasss! De producten van Aai Aai worden met de handgemaakt in België door mensen met een beperking. Petje af! Of beter gezegd mutsje af! 😉

Ontdek alle winteritems hier!

Dit waren een aantal tips, zodat jij de leukste, mooiste en meest praktische cadeautjes kan geven aan je kiddo('s). Geniet van de kerstperiode en veel succes met het kiezen en kopen van de cadeautjes! 😍

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden